Rónai Egon - Húzós 5.

-28%
Rónai Egon - Húzós 5.
3 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 513 Ft
Részletek
Szeptemberben indult az ATV-n a Húzós ötödik évada Rónai Egonnal, és most itt van a korábbi adásokból összeállított ötödik Húzós-könyv! Legalább olyan izgalmas, tanulságos és szórakoztató olvasmány, mint a korábbiak. A paletta is rendkívül színes, "megszólal" benne csillagász, filmrendező, író, orvosprofesszor, politikus, sportoló, színész, rádiós és televíziós műsorvezető, üzletember, valamint zenész. Kedves Olvasó, jó szórakozást!Bajnai Gordon: "Ennek az országnak az egyik legnagyobb baja az, hogy a politika olyan mélységig beleásta magát az életünkbe, a barátságba, a családba, a munkahelyi kapcsolatokba, a sportba, a kultúrába, hogy a mi életünk szól a politikáról, ahelyett - ahogy egy normális országban -, hogy a politika szólna a mi életünkről."

Bródy János: "...néha az az érzésem, hogy nincs is olyan nagyon messze az a birka ország, amiről a legutóbb írtam."

Gálvölgyi János: "...egy kazettám eljutott Benny Hillhez, akitől kaptam egy levelet, és kaptam harminc darab dedikált fényképet, többek között ilyet: "Szeretett mesteremnek, Gálvölgyi Jánosnak! Benny Hill" Kint van a szobám falán."

Gerendai Károly: "Ma Magyarországon az már gazdag embernek számít, aki hó végén nem küszködik napi pénzügyi problémákkal. [...] Én mindig is arra vágytam, hogy [...] megengedhessek magamnak sok mindent... Ráadásul vitatkozom ezzel "a pénz nem boldogít" mondással, mert nekem az a véleményem, a pénz arra van, hogy boldogítson. Az egy másik kérdés, hogy önmagában csak ez nem elegendő a boldogsághoz."

Gundel Takács Gábor: "Ha az ember tudja, milyen a legkisebb pontnak lenni, és ezt nem felejti el, akkor ember tud maradni később is. [...] De híresnek lenni, meg ismertnek lenni, azért az, bizonyos emberi szempontból, akár csapda is lehet. És akár maga alá is temetheti az embert."

Kaáli Nagy Géza: "...a meddőség egy betegség, egy népbetegség. [...] Ezek a gyermektelen párok kegyetlen lelkiállapotban vannak amiatt, hogy nem lehet gyerekük, szenvednek. Na, most ezekben az egyébként is küszködő emberekben, legyenek hívők vagy nem hívők, bűntudatot ébreszteni, minimálisan szólva, nem szerencsés dolog."

Karinthy Márton: "...életem meghatározó figurája volt apám. Olyan valaki, akivel mind szembesülni, mind harcolni, mind legyőzni, mind túlhaladni, mind egyáltalán túlélni, az mind program volt. Elég erős egyéniség volt, ahogy mindig mondta, nemcsak a nagyapád van itt szellemében, hanem én is itt vagyok élősúlyban."

Pásztory Dóra: "Egyszerűen idegesített, hogy van, amit nem tudok megcsinálni, és magamnak akartam bebizonyítani, hogy márpedig meg tudom csinálni. [...] A hajgumizás volt ilyen... Emiatt megnövesztettem a hajamat, hogy kikísérletezzem, ezt hogyan tudom megoldani. És sikerült, begumiztam, aztán levágattam. A probléma megoldódott."

Sas József: "Én félős vagyok, de ha fontosnak tartok valamit, akkor nem. Egyébként azok félnek igazán, akik a humortól is félnek."
Adatok
ISBN
9786155759024
Kiadó
21. Század
Oldalszám
382
Kiadás éve
2017