Új jelszó kérése
Termék részletek


Robert I. Sutton - Kis seggfejkalauz (új példány)

Robert I. Sutton - Kis seggfejkalauz (új példány)

-25%
Termék ára
3 500 Ft
Akció: 2 623 Ft2623
Kezdete: 2018.08.09   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Ha úgy érzi, szétstresszelik, túlterhelik, alábecsülik, terrorizálják, bántalmazzák, és mindez azért van, mert egy gyökérrel dolgozik együtt, tanulja meg, hogy kell kikerülni, átverni, lefegyverezni a seggfejeket - és ne halassza holnapra!

A hasznos, egyben szórakoztató Kis seggfejkalauz hathatós és módszeres "játéktervvel" vértezi fel önt arra az esetre, ha egy gyökérrel kell együtt dolgoznia az irodában, a mezőn, a tanteremben, vagy egyszerűen csak az életben.
Sutton a diagnózissal kezdi, utána pedig "terepen" kipróbált, bizonyítékokkal alátámasztott, és néha meglepő stratégiákat ismertet az udvariatlan, bunkó, irritáló, kellemetlen, vagy csak szimplán inkompetens alakok kezelésére. Elmondja, miként kerülheti el őket, hogy járhat túl az eszükön, hogy fegyverezheti le őket, hogy küldheti el őket kapálni, és hogyan növeszthet olyan pszichés "páncélzatot", amely védelmet nyújt ellenük.
Túlélési útmutatója olyan szemléletmód illetve személyes terv kialakításáról szól, amely segít megőrizni ép elménket, és megakadályozza, hogy a szép napjainkat tönkretegye valami gyökér.
ISBN
9789632936970
Kiadó
Athenaeum Kiadó
Oldalszám
272
Kiadás éve
2018
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés