Robert Betz - Lépj ki a régi cipődből - Adj új irányt az életednek

-27%
Robert Betz - Lépj ki a régi cipődből - Adj új irányt az életednek
5 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 373 Ft

A könyv írója, Robert Betz pszichológus életünk radikálisan őszinte megtisztítására buzdít. A "régi cipők", amelyekben járunk, régen kialakult gondolati, érzésbeli és viselkedésbeli minták és szokások. A könyv azokat a buktatókat mutatja be, amelyben az emberek többsége megbotlik. Olyan elakadásokat okozó mintákat, programokat és szokásokat, mint például az állandó önbíráskodás, a régmúlt dolgokon való vívódás, a tökéletességre törekvés.

Mindegy, hogy hány éves vagy, mindegy, hogy éppen életed melyik szakaszában tartasz, a könyvből biztosan fogsz tanulni. Még ha bizonyos résznél vagy részeknél mérgelődni is fogsz, nem baj, az is áldás lesz számodra. Engedd, hogy meglepjen ez a könyv!

Robert Betz műve azoknak készült, akikben ott van a kíváncsiság szikrája, akik érzik magukban a bátorságot ahhoz, hogy feltegyék maguknak a következő lényeges kérdéseket:

- Miért vagyok én itt?
- Mi a feladatom?
- Mi történik itt tulajdonképpen?
- Hogyan jutottam el oda, ahol most vagyok?
- Ki vagyok én tulajdonképpen?

Az író könnyen érthető és motiváló módon mutatja be, hogyan találhatjuk meg azt az utat saját magunk számára, amely egy új, felszabadult élethez vezet.
EZ A KÖNYV AZOKNAK SZÓL, AKIKNEK VAN BÁTORSÁGA BOLDOGAN ÉLNI A CSUPÁN "NORMÁLIS" HELYETT. 

Adatok
ISBN
9786156455703
Kiadó
Good Life Books
Oldalszám
250
Kiadás éve
2023