Richard C. Schwartz - Csak jó van benned

-28%
Richard C. Schwartz - Csak jó van benned
5 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 953 Ft

Fedezd fel sokoldalú elméd egy új, átalakító erejű tudással és gyógyítsd meg mindazon elhanyagolt, pusztító részedet, amelyek azzá tesznek, aki vagy!

Van olyan részed, amelyről azt kívánod, bárcsak eltűnne? A legtöbbünk válasza erre egy határozott igen, nevezzük akár függőségnek, belső kritikusnak, "majomagynak", neurózisnak, bűnösnek, rossz szokásnak, vagy egyéb szégyenteljes dolognak. De mi lenne, ha lenne egy másfajta módja is önmagunk ezen aspektusainak a megközelítésére, olyan, ami valódi gyógyuláshoz vezet az állandó belső harc helyett?
Dr. Richard Schwartz Csak jó van benned című könyvében egy forradalmi módszert mutat be önmagunk megértésére és az önmagunkkal való mélyebb kapcsolat kialakítására. Az IFS egy olyan paradigmaváltó modell, amely elhozza számunkra a belső harmóniát, önmagunk teljesebb megértését, és megnyitja a spirituális ébredés kapuit.


Ebből a könyvből megismerheted:

Az IFS forradalmát - hogyan változtatja meg a mentális jólléthez való hozzáállásunkat a részeink tisztelete és a velük való kommunikáció

Miként dönthetjük meg azokat a kulturális, tudományos és spirituális feltételezéseket, amelyek egy elavult mono-elme gondolkodást erősítik

Az ego, a belső kritikus, a szabotőr - erős szövetségesekké alakítjuk ezeket a gyakran szidalmazott részeket

Terhek - miért torzulnak el részeink, és miért ragadunk meg gyermekkori traumáinkban, kulturális hiedelmekben

Miként szemlélteti az IFS az emberi jóságot azáltal, hogy felfedi, hogy nincsenek rossz részeink

Az Én - fedezd fel a jóság bölcs, együttérző esszenciáját, amely a gyógyulás és a harmónia forrása

Gyakorlatok: részeid feltérképezéséhez, Éned megtalálásához, a védőkkel való munkához, a részeid oldásának azonosításához és még sok egyébhez

"Tömör és rendkívül olvasmányos... az egyik leginnovatívabb, legintuitívabb, átfogó és átalakító terápia, amely az utóbbi időben megjelent."
MATÉ GÁBOR, MDA szerzőről: Richard C. Schwartz PhD Belső családrendszere rendkívül hatékony bizonyítékokon alapuló terápiás modell. A traumákból való felépülések során, addiktológiai terápiákban és a depresszió kezelésében is alkalmazzák világszerte.
Az IFS Intézet a szakemberek és a nagyközönség számára is kínál képzést.
Jelenleg a Harvard Orvosi Egyetem tanára, ötkönyves szerző

Adatok
ISBN
9789635073078
Kiadó
Édesvíz
Oldalszám
255
Kiadás éve
2022