Rebecca Roanhorse - Trail of Lightning - A villámlás nyomában - A Hatodik Világ 1.

-28%
Rebecca Roanhorse - Trail of Lightning - A villámlás nyomában - A Hatodik Világ 1.
3 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 879 Ft

Amíg a világ legnagyobb része elsüllyedt az Özönvíztől Dinétah újjászületett Legendás istenek és hősök járják Dinétah térségét Meg szörnyek. Egy fiatal nő feladata, hogy megfejtse a múlt titkait, mielőtt azok elpusztítják a jövőt. Maggie Hoskie egy navahó szörnyvadász, egy természetfeletti képességekkel megáldott gyilkos.

Amikor egy kisvárosnak segítségre van szüksége, hogy megtaláljanak egy eltűnt lányt, Maggie az utolsó reményük. De amit Maggie felfedez a szörnnyel kapcsolatban, az sokkal rémisztőbb, mint amire számított. Kelletlenül elfogadja Kai Arviso, egy szokatlan gyógyító segítségét, együtt utaznak a rezervátumban, együtt fejtik meg a régi legendákban elrejtett nyomokat, és együtt harcolnak a sötét boszorkányság ellen ebben a széthullott világban. Ahogy Maggie rájön a gyilkosságok mögötti igazságra, szembe kell szállnia a múltjával is. Már ha túl akarja élni.

LOCUS-DÍJAT NYERT REGÉNY, A TIMES BEVÁLASZTOTTA A "MINDEN IDŐK 100 LEGJOBB FANTASYKÖNYVE" KÖZÉ Légy üdvözölve a Hatodik Világban! ,,Ez a tökéletes könyv, amit a strandra vagy egy nyári kirándulásra vihet az ember." - Andrew Liptak, The Verge, amazon.com Szereted a fantáziadús, érzéki, tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog! 16 éves kortól ajánljuk!

Adatok
ISBN
9789635970414
Kiadó
Könyvmolyképző
Oldalszám
357
Kiadás éve
2022