Radleigh Valentine - Varázslatos életed megteremtése

-28%
Radleigh Valentine - Varázslatos életed megteremtése
5 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 953 Ft

Gyakorlati útmutató az angyalokkal való kommunikációhoz

A VARÁZSLAT MÁR A TIED! HASZNÁLD!
"Benned is rejlik egy varázspálca, és az nem más, mint egy égi iránytű, amely arra teremtetett, hogy az öröm felé vezessen."

Radleigh Valentine ötvözve a humort a spiritualitással, a tiszta szeretet és a feltétel nélküli támogatás angyali üzeneteivel inspirálja közönségét szerte a világon. Ebben a mágikus útmutatóban gyakorlatias, derűs tanácsokat és egyszerűen végrehajtható gyakorlatokat kínál, amelyek segítségével munkára foghatod a spirituális energiáidat, leküzdheted a korlátaidat, és rálelhetsz önmagad legboldogabb és leghitelesebb énjére.


Ez a könyv rendelkezésedre bocsátja azokat a mindennapi mágikus képességeket és ismereteket, amelyekre számos területen szükséged lehet:
Hogy megteremthesd amire valójában vágysz
Hogy az örömmel és hálával teli életed válaszd
Hogy felismerd az Univerzum jeleit, amelyekkel nap mint nap megajándékoz
Hogy beszélhess az angyalaiddal, és elfogadhasd az Égiek támogatását
Hogy megismerhesd azokat a stratégiákat, amelyeket követve növelni tudod a "mindennapi mágikus erődet" és az "életmágiádat"


Fedezd fel a benned rejlő mágikus erőt, figyelj az angyalok válaszára, és teremtsd meg azt a varázslattal teli életet, amelyre születtél!

"Tisztában vagyok a világ - és egyben a személyem - előtt álló kihívásokkal, de őszintén hiszek egy olyan univerzumban, amely mindnyájunkat szeret és imád, és amely azt akarja, hogy rátaláljunk a korlátlan öröm forrására."

Adatok
ISBN
9789635073047
Kiadó
Édesvíz Kiadó
Oldalszám
240
Kiadás éve
2022