Poppy O'Neill - Ne aggódj, légy vidám! - Útmutató a szorongás leküzdéséhez

-28%
Poppy O'Neill - Ne aggódj, légy vidám! - Útmutató a szorongás leküzdéséhez
3 590 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 585 Ft

Az a könyv egy gyermekeknek szóló, gyakorlatias útmutató a szorongás leküzdéséhez. Egyszerű feladatokkal és biztató szövegekkel, melyek a kognitív viselkedésterápia technikáival segítenek legyőzni a szorongásos gondolatokat.
A feladatok célja az, hogy a gyermek elgondolkodjon önmagán, illetve azon, milyen módszerekkel dolgozza fel félelmeit. A gyakorlatok egyúttal hasznos útmutatóul is szolgálnak, hogy felismerje aggodalmait és le tudja küzdeni azokat. Ha a gyermek nyugodt és bízik a képességeiben, könnyebben megbírkózik a mindennapok problémáival is. Ha pedig megtanulja hatékonyan feldolgozni a negatív gondolatokat és érzéseket, akkor magabiztos és önálló fiatal válhat belőle.

Könyvünk 7-11 éves gyermekeknek készült. Ebben a korban úgy érez-hetik, hogy sok minden miatt kell aggódniuk. A dolgozatok, a konfliktu-sok a barátokkal, a testük változásai, a nagyobb érdeklődés saját külsejük és mások iránt mind új és néha ijesztő élményt jelentenek számukra. Az ebben a korban lévő gyermekek elkezdik használni a közösségi médiát, és egyre inkább tudomást szereznek a hírekről, a médiáról és a világról. Nem csoda tehát, hogy ez egy szorongásokkal teli időszak is lehet. 

Adatok
ISBN
9789635050994
Kiadó
Lingea Kft.
Oldalszám
144
Kiadás éve
2022