Polgár Árpád - Egy polgár sorsa

-28%
Polgár Árpád - Egy polgár sorsa
5 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 313 Ft

A Polgársors című önéletrajzi regény bővített kiadása képekkelA Polgársors második, bővített kiadásában Polgár Árpád újra elmeséli a történetét, egészen napjainkig.

Szerelmeken, házasságokon, gyerekeken és barátságokon keresztül bontakoznak elénk a békéscsabai színészi élet, majd később a budapesti vállalkozások fentjei és lentjei, egészen az amerikai áloméletig. Egy ka­landos, de olykor fájdalmas döntésekkel teli út Zalaszentgróttól Floridáig. Árpád életében fontos szerepet játszanak a sors által adott lehetőségek, ugyanakkor ő az amerikai self-made man megtestesítője, aki megragad­ta ezeket a lehetőségeket, küzdött értük, és élt velük. Majd eldob és borít mindent, mert rájön, hogy az igazi siker és boldogság titka nem a pénz­halmozásban rejlik.

A könyv egy a "jég hátán is megél" ember életén keresztül az elmúlt év­tizedek változásait mutatja meg, hogy hogyan hatottak azok egy ember sorsára. Hogy hogyan lavírozhat végig zsigerből valaki több rendszert, és találja meg benne mindig a fel- és kivezető utat. Hogy mi az emberi oldala annak, amit mások kívülről csak sikeresnek látnak, és sokszor irigyelnek. Hogy hogyan hajszolja, és találja meg egy polgár mindig az újabb moti­vációt még az akadályokban is. Hogy hogyan tud belevágni, sikerre vinni, vagy kiszállni egy az életet minden áron szerető és teljességében megél­ni akaró férfi. Hogy hogyan sikerül pont ennek az egynek kitörnie. Hogy mi a siker ára, és Árpád mennyit hajlandó ezért megfizetni és feláldozni.

Bátran mondhatjuk, hogy Polgár Árpád története több gazdasági és po­litikai korszak ironikus és önironikus lenyomata, amelyben a túlélésért sokszor meg kellett tanulni lavírozni. A csengőfrász, az ügyeskedések korától egészen napjaink influenszer-világáig. A nyitott végű életrajz a szerző útja a boldogulástól a boldogságig úgy, hogy mer őszinte és töké­letlen ember maradni. 

Adatok
ISBN
9786156488091
Kiadó
BOOOK KIADÓ KFT
Oldalszám
455
Kiadás éve
2022