Pókember közösségi hálója- Preeti Chhibber

-28%
Pókember közösségi hálója- Preeti Chhibber
3 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 879 Ft

Peter Parker csak néhány hónapja lengedezik New York utcái felett Pókemberként, és nagy nehezen próbálja egyensúlyban tartani a kettős életét. Iskolába jár, igyekszik nem leégetni magát MJ előtt, fotókat csinál a Hírharsonának, és igyekszik nem leégetni magát a főnöke, J. Jonah Jameson előtt sem. Eközben éjjelente a bűn ellen küzd, és... hát ott is igyekszik nem leégetni magát. Az átlagos tinédzserek élete sem egyszerű, de neki még a pókképességeihez is hozzá kell szoknia.

Ha ez nem volna elég, Homokember a szokásosnál is furábban viselkedik, MJ aggódik, hogy a mobilok átveszik az emberek felett az irányítást, és valaki próbál ellopni egy földönkívüli tárgyat - ami biztos nem jelent jót! Peternek ki kell derítenie, hogy mi a fene folyik itt, mielőtt a különös dolgok veszélyessé válnak.



"- Esetleg vehetne olyan biztonsági rendszert, ami nem azon alapul, hogy én véletlenül arra lengek-e, amikor betörnek a boltjába - javasolja Pókember, enyhe gúnnyal a hangjában, hogy visszavágjon Mr. Williams gorombasága miatt.

- Tessék? - mered rá Mr. Williams. - Okoskodni próbálsz itt nekem?

Pókfej vállat von.

- Okos vagyok. Bizonyítja a 4,2-es átlagom is.

Mr. Williams elcsodálkozik.

- Négy egész... micsoda? Mégis hány éves vagy?

O-ó! A férfi összehúzza a szemét.

- Elég idős vagy a hősködéshez? Alacsonynak tűnsz..."

Adatok
ISBN
9789635992645
Kiadó
Kolibri Gyerekkönyv Kiadó
Oldalszám
321
Kiadás éve
2023