Párizsi titok- Natasha Lester

-28%
Párizsi titok- Natasha Lester
4 799 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 455 Ft

Egy gardróbnyi Dior-ruha, egy hatvanöt éven át őrzött titok és három nő, akiknek a háborúban örökre összefonódik a sorsa.

Anglia, 1939: A Penrose nővérek jobban már nem is különbözhetnének. Skye bátor, vakmerő pilóta, Liberty pedig minduntalan verseng vele. Noha a Királyi Légierő nem vehet fel női pilótákat, Skye úgy határoz, csak azért is harcolni fog. Nagy örömére összesodorja a sors gyermekkori barátjával, Nicholasszal, annak viszont már kevésbé örül, hogy a férfi egy titokzatos francia nő, Margaux Jourdan vőlegénye.

Párizs, 1947: Christian Dior lenyűgöző kollekcióval lép a háború sújtotta világ elé. Első parfümjét Miss Diornak nevezi el, így tisztelegve szeretett húga, Catherine előtt, aki a francia ellenállásban végzett munkája alatt
barátságot köt Skye-jal és Margaux-val.

Egy háborús örökség. Egy elveszett szerelem.
Egy életen át tartó barátság.

Napjaink: Kat Jourdan textilrestaurátor egy felbecsülhetetlen értékű Dior-kollekciót fedez fel nagyanyja üresen álló házikójában, és miközben egyre mélyebbre ássa magát az elfeledett kincs történetében, a tudomására jutó részletek egészen új megvilágításba helyezik szeretett nagymamáját.

Megindítóan szép szerelmi történet a II. világháború első női pilótáiról és az áldozatvállalásról.

Ismerd meg sorsukat!

"Lester magukkal ragadó karakterei, líraisága és alapos történelmi felkészültsége teszi olyan elevenné ezt a lebilincselő történetet. Mindent visz."
- Publishers Weekly, kiemelt kritika.

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

Adatok
ISBN
9789633736869
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldalszám
440
Kiadás éve
2023