Nora kilép a forgatókönyvből - Annabel Monaghan

-29%
Nora kilép a forgatókönyvből - Annabel Monaghan
5 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 914 Ft

Ellenállhatatlan - mókás, függőséget okoz, és ínycsiklandozóan romantikus." Rosie Walsh, a 7 nap szerelem című bestseller szerzője

A legjobb strandkönyvek listáján: Washington Post • USA Today • Cosmopolitan • Southern Living • Country Living • Business Insider • Buzzfeed • Book Riot •

Augusta Chronicle Nora életét hamarosan elejétől végéig újra kell írni… Nora Hamilton bárkinél jobban ismeri a szerelem képletét. Forgatókönyvíró egy romantikus tévécsatornánál, úgyhogy ez a munkája. Amikor az ingyenélő férje lelép, és egyedül hagyja őt a két gyerekkel, Nora pénzre váltja a házasság csődjét: megírja élete legjobb forgatókönyvét. Elképedten értesül, hogy mozifilmet készítenek a forgatókönyvéből, amit ráadásul az eredeti helyszínen, Nora százéves házában forgatnak le. A mihaszna férj szerepét a Bolygó Legszexibb Pasijára, Leo Vance-re osztják, és ezzel Nora élete mindenestül a feje tetejére áll.

A forgatás végeztével a stáb összepakol, Leót viszont Nora egy fél üveg tequila társaságában a verandán találja. A férfi napi ezer dollárt fizet, ha maradhat még egy hétig. A plusz hétezer dollár kimondottan jól jönne Norának, de nem is ezért egyezik bele, hanem mert látja Leo tekintetében: erre most tényleg szüksége van. Egy hét sok vagy kevés? Arra elég, hogy valakibe beleszeress. És arra is, hogy összetörd a szíved. A Nora kilép a forgatókönyvtől a legjobb fajta szerelmi történet - tele van melegséggel, szellemességgel és bölcsességgel. Nem hiányzik belőle a való világ, ahol dolgozni kell, gyereket nevelni, és minden felnőtt valami csomagot cipel magával. Nora és Leo számára a szerelem nagyobb sztori, mint egy szélesvásznú mozifilm.

"Tökéletes kikapcsolódás." - USA Today

"Akinek tetszett A könyvek szerelmesei Emily Henrytől, az imádni fogja ezt." - Shelf Awareness

Annabel Monaghannek megjelent egy tárcakötete a Huffington Postban, a Weekben és a Rye Recordban publikált humoros írásaiból, illetve két ifjúsági regénye. A New York állambeli Rye-ban él családjával.

weboldala: AnnabelMonaghan.com facebook / x / instagram: AnnabelMonaghan

Adatok
ISBN
9786156606501
Kiadó
Next 21 Kiadó.
Oldalszám
230
Kiadás éve
2024