Nicole Trope - Anyák titka

-28%
Nicole Trope - Anyák titka
5 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 319 Ft

"A befejezés volt az, ami tényleg lenyűgözött." - Tropical Girl Reads

"Letehetetlen pszichológiai thriller, zihálni fogsz a döbbenettől." - Cal Turner Reviews

Két anya, megannyi hazugság.
Andrea állapotos, és most költözött egy nem igazán előkelő környékre, egy lepusztult házba a férjével, Terryvel és hároméves kisfiával, Jackkel. A házastársa okozta anyagi problémák miatt voltak kénytelenek lakhelyet váltani. A nő fizikailag - hiszen már a kilencedik hónapban jár - és érzelmileg is kimerült. Terry is titkol előle valamit. Csak nyugalomra és megértésre vágyik.

Mindezt Gabbytől, a szemközti szomszédtól kapja meg, akivel igen hamar összebarátkozik. Tapasztalt anyuka, hiszen a fia már tinédzser, valamint van egy szülőségről szóló Facebook-oldala is, amelyet rengetegen követnek. Szóval Gabby egy igazi főnyeremény, ha tanácsokról van szó, és bébiszitternek is kiváló, vagy mégsem?

Egy nap Jacknek nyoma veszik. Már a rendőrök is keresik, amikor Andrea egy nőtől különös telefonhívást kap, amely mindent megváltoztat...

Vajon mi köze van mindehhez az újdonsült barátnőnek és családjának?

Az Amazon bestsellerszerző Nicole Trope felkavaró és kiszámíthatatlan thrillere egy olyan történettel kápráztat el, amelynek cselekménye magával ragadó, a vége pedig mesterien megdöbbentő.

"Alig várom, hogy több könyvét is olvashassam!" - Nerd Problems

"Zseniális. Leesett az állam..." - Heidi Lynn Book Reviews

Adatok
ISBN
9789635707829
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
304
Kiadás éve
2023