Natasha Lunn - Beszélgetések a szeretetről

-28%
Natasha Lunn - Beszélgetések a szeretetről
4 499 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 239 Ft

A fiatalabb énemnek azt üzenném: Vesd meg jól a lábadat! Tudod, ez nemcsak arról szól, hogy kit találsz magadnak, hanem arról is, hogy te kivé válsz. A szerelem nem holmi lelkes érzelem, hanem cselevés: tetteket, bizonyítást, rituálékat, gyakorlatokat, kommunikációt, érzelemkifejezést feltételez. Azt jelenti, hogy képesek vagyunk felelősséget vállalni a viselkedésünkért, és ez szabadságot ad.

"Hogyan lehet rátalálni a szeretetre? Hogyan lehet megtartani? És hogyan lehet túlélni, ha végül elveszítjük?"

Natasha Lunn újságíró egész életében az elérhetetlen szerelmet kergette. Ám egy ponton megelégelte, és úgy döntött, ideje megérteni, mit csinál rosszul, és körbejárni, mi is az a szeretet, hogyan működnek és alakulnak emberi kapcsolataink életünk során. Írókhoz és szakértőkhöz fordult, hogy kifaggassa őket tapasztalataikról.

Philippa Perry a lassan kibontakozó szerelemről * Candice Carty-Williams a barátságról * Alain de Botton az egyedüllét pszichológiájáról * Dolly Alderton a sebezhetőségről * Emily Nagoski a szex tudományáról * Diana Evans a szülőségről * Lisa Taddeo a veszteségről * Esther Perel az irreális elvárásokról * Stephen Grosz a változás elfogadásáról * Roxane Gay a romantika újradefiniálásáról

Natasha Lunn a Red magazin szerkesztője, a Conversations on Love (Beszélgetések a szeretetről) című népszerű hírlevél, valamint az azonos című bestseller szerzője. Elvégezte a Tavistock Centre párkapcsolati tanácsadás és pszichodráma módszerrel támogatott párterápia-tanfolyamát. Londonban él.

Adatok
ISBN
9789633559451
Kiadó
Park Könyvkiadó
Oldalszám
364
Kiadás éve
2023