Michael Roux - Tojásvarázs - Nélkülözhetetlen kézikönyv tojásimádóknak

-28%
Michael Roux - Tojásvarázs - Nélkülözhetetlen kézikönyv tojásimádóknak
6 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

5 033 Ft

Tudsz főzni? Óh, nekem a tojás gyerekjáték... - mondhatod. Pedig nem tudhatod, amíg nem próbáltad, és talán épp azért nem próbáltad, mert hiszed, hogy neked a tojás gyerekjáték. Ne hidd!
Nem tudsz főzni? Óh, én feltörni se merem, mert félek, hogy nem sikerül... - mondhatod. Pedig nem tudhatod, amíg nem próbáltad, és nyilván azért nem próbáltad, mert alaptalanul félsz tőle. Ne tedd!
Ebből a - több mint 100 pazar receptet magában foglaló - fantasztikus alapkönyvből úgy ismerheted meg a tojás valamennyi titkát, összes lehetséges felhasználási és elkészítési módját, hogy valóságos tojásprofesszorrá képezheted magad. Közben olyan ízharmóniákkal ismerkedhetsz meg, amikről eddig azt hitted, azok csak a hivatásos ínyencek kiváltságai. Gyerünk, láss neki! Menni fog!
Michel Roux, a 2020 márciusában, 81 évesen elhunyt, sokszoros Michelin-csillagos francia séfpápa világsikerű könyvsorozatának második kötete, a TOJÁSVARÁZS megismerteti a tojásimádókat az egyik legalapvetőbb, legkomplexebb táplálékunk minden gyönyörűségével.
Ha eddig azt hitted, tudsz rántottát készíteni, most szembesülhetsz vele, hogy tévedtél... Sőt: azzal is, hogy mit hagytál ki eddig, pedig a konyhádban mindvégig az orrod előtt hevert minden hozzávaló.
Ha eddig azt hitted, a tojás unalmas, egysíkú ennivaló, most szembesülhetsz azzal a páratlanul gazdag, szerteágazó sokszínűséggel, ami a tojásnak köszönhetően legtöbbször 5-10 perc alatt asztalra varázsolható. Legyen az reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, csak egy kis "úgy ennék valami finomat, de nincs itthon semmi, csak tojás", vagy akár sokfogásos, ötcsillagos gourmet vacsora előétele vagy főfogása.
Ha eddig azt hitted, a hűtődben árválkodó néhány tojás semmi ahhoz, hogy pazar vendéglátásban részesítsd a váratlanul betoppanó kedvesedet, barátaidat, családtagjaidat - hát nem is tévedhettél volna nagyobbat!
Michel Roux TOJÁSVARÁZS című könyvével végigvezet azon az úton, aminek már az első lépései után is profi séfnek érezheted magad, hát még a végére! 

Adatok
ISBN
9786155698125
Kiadó
T.BÁLINT LOGISZT. ÉS NYOMDAIP. BT
Oldalszám
288
Kiadás éve
2022