Meredith Russo - Birthday - Születésnapok

-28%
Meredith Russo - Birthday - Születésnapok
2 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 159 Ft

Két legjobb barát. Ugyanaz a születésnap. Hat év...

ERIC: Eljött a nap, amikor megszülettünk. Eljött a perc is, amikor Morgan meg én eldöntöttük, hogy életünk végéig a legjobb barátok leszünk.
Évekig szinte összenőve éltünk; de Morgan anyukája meghalt, ő átköltözött a város túlsó felére, én bekerültem a focicsapatba, és a szüleim között egyre gyakoribbá váltak a veszekedések. Néha azonban aggódom, hogy nem maradunk örökre legjobb barátok. Hogy eljön a nap, a perc, a pillanat, amikor minden széthullik, és az időt nem lehet visszaforgatni.

MORGAN: Tudom, hogy minden születésnapot új kezdetként kellene megélni, de csapdába estem ebben az elcserélt testben, a téves életben,
Tennessee államban, Istenhátamögött, és minden csak körbejár.
Az apámat jobban érdekli a foci, mint én; az anyám mindennél jobban hiányzik, és a legnagyobb titkomat még a legjobb barátommal sem oszthatom meg. Talán eljön a nap, hogy azzá a valakivé váljak, aki legbelül vagyok. Azzá a lánnyá. Hogy eláruljam a világnak.
Hogy eláruljam Ericnek... De mikor?

Hat születésnap története tárja fel Eric és Morgan életét, miközben közel kerülnek egymáshoz, eltávolodnak, szerelembe esnek, és felfedezik igazi önmagukat - és azt, hogy közös-e a sorsuk.
A díjnyertes író, Meredith Russo szívfacsaró, mégis egyetemes érvényű története önazonosságról, az első szerelemről és a végzetről.

Éld át a katarzisát!

"A szívem megtört, összefacsarodott, kicsordultak a könnyeim.
Mégis diadalmas érzésem van. Ez a regény életeket fog menteni."
- Camryn, goodreads.com

Szereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

18 éves kortól ajánljuk! 

Adatok
ISBN
9789635970193
Kiadó
Könyvmolyképző
Oldalszám
256
Kiadás éve
2022