Mennyei kísértés -L. J. Shen

-28%
Mennyei kísértés -L. J. Shen
5 799 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 175 Ft

"A szíved szó szerint ki akar majd ugrani a mellkasodból." - BookSmacked

"L. J. Shen minden egyes mondattal, dalszöveggel és szívveréssel egy olyan mesterművet alkotott, amitől azt kiáltod: Még egyszer!" - Minor Details Blog

Könnyűnek kellett volna lennie.

Nekem pénzre volt szükségem, neki pedig egy bébiszitterre, aki megakadályozza, hogy végleg elmerüljön a kokain mámorában. Kifejezetten neki választottak ki engem. Felelősségteljes, optimista, együttérző és ártatlan.

Az a legrosszabb, hogy lehetett volna ennél több eszem.

Alex Winslow, a brit rocksztár, a sorozatos szívtipró, a whiskeybarna szemű Casanova. "Csak ne kerülj a bőrdzsekis ördög közelébe! Felfal, aztán félredob."

Tudod, mi lett? Nem hallgattam az intésre! Aláírtam a szerződést. Világ körüli turné, három hónap, négy kontinens, száz fellépés. Megannyi izgató pillanat.

A nevem Indigo Bellamy, és eladtam a lelkem egy tetovált istennek. A gond csak az, hogy a lelkem nem volt elég Alexnek. Elvette a testemet is. Majd a szívemet. Végül mindenemet.

L. J. Shen, az Amazon, a USA Today és a Washington Post bestsellerszerzője a rivaldafénybe csábít minket, azonban a hírnévnek megvannak az árnyoldalai is. Egy viszont biztos, a szerelem a legsötétebb időket is túlragyogja, akár egy csillag.

"Szívszorító, érzelmektől fűtött, csodálatosan megindító." - Helena Hunting New York Times bestsellerszerző
"Az egész történet rabul ejtette a szívemet és a lelkemet." - When Vane Reads


"Egyszerűen fantasztikus!" - Readin' Under Street Lamps 

Adatok
ISBN
9789635706341
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
430
Kiadás éve
2023