Matthew Sockolov - A tudatosság gyakorlása

-28%
Matthew Sockolov - A tudatosság gyakorlása
5 290 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 809 Ft

75 meditáció a stressz csökkentésére, a mentális egészség javítására és a mindennapi béke

Csendesítsd el elmédet, és találj rá a békére a tudatos meditáció segítségével!

A mindfulness (tudatos meditáció) a stressz csökkentésének, az ellenálló képesség növelésének és a mentális jóllét fenntartásának tudományos bizonyítékokon alapuló módja. Már egy rövid meditáció is képes egy rosszabb napot felderíteni, és segíthet, hogy a jelen pillanatban állapodhass meg.

Matthew Sockolov, a könyvében található 75 alapvető gyakorlattal nyújt útmutatást mindazoknak, akik a tudatos meditáció előnyeiben akarnak részesülni - így többek között szakértői tanácsot ad arra, hogyan lehet a csapongó gondolatainkkal megbirkózni, vagy miként kezeljük a mentális blokkokat.

A tudatosság gyakorlása oldalain fellelhető első gyakorlatok csupán öt percet vesznek igénybe, és könnyen kivitelezhetők. Ahogy haladsz előre a könyvben, a meditációk egyre összetettebbé válnak, és veled egy ütemben teljesednek ki. A már elsajátított leckékre épülve fejlesztenek tovább a tudatosság terén. A különféle konkrét helyzetekre és érzelmekre tervezett meditációkkal még a legtapasztaltabb meditálók is praktikus gyakorlati képzést kapnak a kötetből tudatosságuk fejlesztéséhez.

A könyvben a következő témákban is találsz gyakorlatokat:
- A szorongás és a stressz csökkentésére
- A harag lehűtésére
- A depresszió kezelésére
- A fájdalom uralására

Lépj a béke, a kiegyensúlyozottság és a türelem útjára a tudatosság gyakorlásával. Egy kis iránymutatással te is meglelheted magadban azt a potenciált, amivel könnyedebbé válik az életed.

A kezedben tartott könyv gyakorlatai most feltárják a te életedben is a szabadság ösvényét!

Adatok
ISBN
9786156455246
Kiadó
Good Life Books
Oldalszám
239
Kiadás éve
2022