Matt Forbeck - Minecraft - Az Uralkodás Gömbje

-28%
Matt Forbeck - Minecraft - Az Uralkodás Gömbje
3 499 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 519 Ft

Hivatalos Mojang-kiadvány

Ismerd meg a Fő Antifalusi tragikus előtörténetét, aki a Minecraft Dungeons apró, de rettegett főgonoszává vált!

A bátor hősök összefognak, hogy szembenézzenek a háború tépázta Felszíni Világ önjelölt, gonosz vezérével, a Fő Antifalusival - de ki ez a kis fickó? Hogyan tett szert a hadseregére? Honnan van ez a mérhetetlen erő?

Anti sosem vágyott sokra, csupán egy biztonságos életet akart, amelyben senki nem bántja apró termete és származása ellenére. Ám amikor az antifalusiak törzse kiközösíti, csak egy dolgot tehet: küzd az életben maradásért.

Egy titokzatos hegy belsejében rátalál az Uralkodás Gömbjére, mely elképzelhetetlen hatalmat ígér a kis, gyámoltalan Antinak. Újdonsült varázserejével képes lesz formálni a világot, és bosszút állhat mindazokon, akik megkeserítették az életét. Végre ő irányíthatja a saját sorsát. Vagy mégsem?

Matt Forbeck díjnyertes író és játéktervező, aki szerepelt a New York Times-bestseller listáján is. Számtalan videojátékból készült könyv - mint a Guild Wars-, a Halo-sorozatok és a Gyűrűk Ura szerepjátékkönyvek - szerzője. A wisconsini Beloitban él, feleségével és öt gyermekével, akik közül négyen ikrek.

Adatok
ISBN
9789634371724
Kiadó
Kolibri Kiadó
Oldalszám
324
Kiadás éve
2022