Masaji Ishikawa - Folyó a sötétben

-31%
Masaji Ishikawa - Folyó a sötétben
2 699 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

1 870 Ft

Szívbe markoló igaz történet egy férfiról, aki megszökött Észak-Koreából, hogy hazatérhessen.
Félig koreai, félig japán emberként Isikava Maszadzsi egész életében úgy érezte, egyik országhoz sem tartozik.
Ez az érzés akkor mélyült el benne igazán, mikor egy megtévesztés hatására a családja Japánból Észak-Koreába költözött, és az akkor tizenhárom éves Isikava a legalsó társadalmi kaszt tagjaként találta magát.

Ebben az életrajzi könyvben őszintén beszámol viharos gyermekkoráról, az elnyomó, totalitárius rezsimben eltöltött harminchat kegyetlen évről
és arról, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie, hogy visszatérhessen szülőhazájába, Japánba, miután sikerült megszöknie Észak-Koreából.

A Folyó a sötétben nemcsak az országban zajló élet részletes rajza, hanem az emberi lélek megingathatatlanságának és a méltóság megőrzésének testamentuma is.

Ismerd meg egy zárt világ titkait!
"Ebben a fájóan őszinte memoárban Isikava élénken mutatja be, milyen rettenetes hatással van az emberekre egy zsarnoki és szektás állami berendezkedés... Még a legmélyebb kétségbeesésről is keserű humorral és családja iránti rendületlen szeretettel mesél. Az Észak-Koreáról szóló
személytelen híradások mellett itt van most egy ember, akinek története segít jobban megértenünk, milyen ez a titokzatos és félelmetes ország."
- Booklist

"Ha jobban meg akarjuk érteni az embereket, mások tapasztalatait és a miénktől eltérő világnézetét, akkor gyakran a könyvekhez fordulunk.
Ha idén további tanulásra vágysz, szerezd be a Folyó a sötétben című regényt."
- HelloGiggles

Felnőtteknek ajánljuk!

Adatok
ISBN
9789634578086
Kiadó
Könymoly
Oldalszám
181
Kiadás éve
2020