Mary Ellen Taylor - Téli lak - Spring House 1.

-27%
Mary Ellen Taylor - Téli lak - Spring House 1.
3 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 919 Ft

Lebilincselő regény családi titkokról és a hazatalálásról.

Szabad szellemű, nyughatatlan anyja halála után Lucy Kincaid, hátrahagyva addigi életét, elindul Virginia egyik kopottas kisvárosába,
Cape Hudsonba, hogy megnézze az örökségét. Egy ház az, aminek addig a létezéséről sem tudott, és amit egy teljesen ismeretlen nő hagyott rá. Lucy titkon azt reméli, a Téli lak rejtélyén keresztül válaszokat kaphat az anyja múltjával kapcsolatos számtalan kérdésére, például arra, ki is az apja.

A Téli lak azonban korántsem az a romos faház, amilyennek Lucy elképzeli, hanem egy elegáns, grandiózus épület, aminek százéves falai közt több emberöltőnyi titok, szenvedély és árulások emléke rejtőzik. A hagyaték kapcsán képbe kerül egy jóképű, titokzatos idegen is, akit,
mivel második az örökösök sorában, szintén nem hagy hidegen a ház sorsa.

Ahogy Lucy elmerül a Téli lak múltjában, és felfejti szövevényes titkait, meglepő felismerések érik, nem csupán a családja történetével, hanem saját magával kapcsolatban is. És a kutakodás révén talán elnyerhet valami olyat is, amiben korábban sosem volt része: egy otthont.

Rejtéllyel és szerelemmel átszőtt regény, amelyből párhuzamosan ismerhetjük meg három különböző korban élt nő történetét, akik nem riadtak vissza attól, hogy kezükbe vegyék az életük irányítását.

Ismerd meg sorsuk rejtelmeit!

"Egy sokoldalú, szerethető történet rejtéllyel és romantikával, ami betekintést kínál a kisvárosi világ életébe és múltjába az 1900-as évek elejétől napjainkig."
- Nancy Carty Lepri, New York Journal of Books

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

16 éves kortól ajánljuk!

Adatok
ISBN
9789635619146
Kiadó
Könyvmolyképző
Oldalszám
392
Kiadás éve
2022