Marissa Meyer - Instant Karma

-28%
Marissa Meyer - Instant Karma
4 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 599 Ft

Lecsap az igazság - történjen jó vagy rossz.

A betegesen maximalista Prudence Barnett hajlamos gyorsan ítélkezni tengerparti városkájának lusta, faragatlan és arrogáns lakói felett. A karmikus igazságszolgáltatással kapcsolatos álmai beteljesülnek, amikor a barátaival töltött este után másnap reggel képes azonnal igazságot osztani a környezetében. Pru örömmel használja az erejét, a vandáloktól a gonosz pletykafészkekig mindenkit megbüntet. Csakhogy van valaki, akin hiába használja a képességét, mindig visszaütnek a próbálkozásai: Quint Erickson a semmirekellő párja a biológiaóráról.

Quint bosszantóan jóképű és lenyűgözően nagylelkű, főleg, ha a helyi tengeri állatok megsegítésére alapított menhelyről van szó. Pru a jobb jegy reményében önkéntesnek jelentkezik a menhelyen, és jó néhány nagy igazságra rádöbben a kisvidrákkal, a természet megbolygatásával és a félreérthető romantikus jelzésekkel kapcsolatban- persze nem feltétlenül ebben a sorrendben. Újdonsült karmikus képessége nyomán világossá válik számára, milyen vékony a határvonal az erény és a hivalkodás, a nagylelkűség és az önzés... a szerelem és a gyűlölet... meg a végzet között.

"Elbűvölő kötet, amitől azonnal a tengerpartra kívánkozik az ember... Quint és Pru kapcsolata szórakoztató, kalandos "ellenségekből szerelmesek"-történet, amit határozottan elégedetten tesz le az olvasó." - National Public Radio (NPR) -

Szereted a Vörös pöttyös könyveket? Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

14 éves kortól ajánljuk!

Adatok
ISBN
9789635970520
Kiadó
Könyvmolyképző
Oldalszám
544
Kiadás éve
2022