Magyar Alváskönyv 2. - Aludhatnánk jobban?

-29%
Magyar Alváskönyv 2. - Aludhatnánk jobban?
6 900 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 920 Ft

Ez a könyv azoknak szól, akik szeret(né)nek jól aludni
Miért nem tudok aludni?
Betegség vagy átmeneti állapot? Meddig lehet kialvatlanul maradni?
Gyógyszer vagy természetes gyógymódok?

Egyre gyakrabban hangzanak el ezek a kérdések, amelyekre sokan keressük a választ és főképpen a megoldást. Mert pihentető alvás nélkül nem jó az ébredés, és nyomott a nappalunk is.
Könyvünkben a téma elismert hazai szakértői, tudósok és gyakorlati szakemberek adnak választ az alvástudomány új eredményeinek a figyelembevételével arra, hogy mit is tehetünk mi magunk a jó alvásunk érdekében. Megismertetnek az alvás lélektanával és olyan praktikákkal, amelyek segítenek eligazodni a sokféle
szakterület ismereteiben, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy jól aludjunk. Alvásorvos, tüdőgyógyász, ortopédus, pszichológus, szexológus, fogász és más szakterületek tudása kerül most egy kötetbe az alváshoz kapcsolódóan. A fény és a víz, a levegő és a mozgás, a táplálkozás és az életmód összefüggéseit összefűző ismeretek segíteni tudnak abban, hogy a fenti kérdésekre válaszokat, tapasztalatokat és tanácsokat kapjunk a magunk és a (háló)társunk nyugodt éjszakai alvása érdekében.
Merüljünk el a téma kitűnő ismerőinek a gondolataiban, fontoljuk meg a tapasztalataikat, és próbáljuk ki, amihez kedvünk van.
Aztán aludjunk rá, hogy mielőbb örömmel tapasztalhassuk: ráébredtünk egy sokak számára oly egyszerűnek tűnő, de valójában nagyon is összetett élettani folyamat, a pihentető alvás örömére.

Szerzők: Acsády László; Erdélyi-Sipos Aliz; G. Németh György; Hermann Gábor; Késmárszky Róbert; Kis Adrián; Kun Eszter; Körmendi Attila; Lázár Alpár; Mátyás Ferenc; Rónai Katalin; Sándor Edit; Szabó Beáta; Szalay Katalin; Szalmay Gábor; Tóth János; Varga Imre

Adatok
ISBN
9789633316092
Kiadó
Galenus Gyógyszerészeti
Oldalszám
368
Kiadás éve
2024