Maggie Stiefvater - Call Down the Hawk - A sólyom nyomában - Álmodok 1.

-28%
Maggie Stiefvater - Call Down the Hawk - A sólyom nyomában - Álmodok 1.
3 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 879 Ft
"A mágikus ellentéte nem az átlagos.
A mágikus ellentéte az emberi."

Az álmodók köztünk járnak... ahogy azok is, akiket megálmodnak. Az álmodók átka, hogy nem tudják abbahagyni az álmodást - legfeljebb megtanulhatják irányítani. Azok, akiket megálmodtak, nem élhetik a saját életüket, és ha az álmodójuk meghal, ők elalszanak örökre.

És vannak azok, akik üldözik az álmodókat. Hogy kihasználják és csapdába ejtsék őket. Hogy megöljék őket, mielőtt az álmaik kipusztíthatnák az emberiséget.

Ronan Lynch álmodó. Képes áthozni az álmaiból különböző ritkaságokat, de akár katasztrófákat is a hétköznapi valóságba. Jordan Hennessy tolvaj. Minél közelebb kerül ahhoz, amit meg akar szerezni, annál szorosabban kötődik hozzá.

Carmen Farooq-Lane vadász. A testvére álmodó volt - és gyilkos. Látta, mit képes tenni egy emberrel az álmodás. Ahogy azt is, milyen károkat tudnak okozni az álmodók. Bár az mind semmi a közelgő pusztuláshoz képest...

A világszerte rajongva szeretett Hollófiúk-sorozat szereplőinek új története - egy fantasy-thriller, ami a felnőtteket ugyanúgy magával ragadja, mint a tizenéveseket.

Hagyd, hogy elbűvöljön!

"Ahogy elkezded olvasni, véged:
semmi más nem fog érdekelni egy darabig."
- Cece, goodreads.com

Szereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.
Adatok
ISBN
9789635617586
Kiadó
Könyvmolyképző
Oldalszám
520
Kiadás éve
2021