Maggie Fenton - A herceg liezonja - A pajkos régensség 1.

-28%
Maggie Fenton - A herceg liezonja - A pajkos régensség 1.
4 299 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 095 Ft

Egy mindent irányítani akaró herceg.
Egy éles eszű kékharisnya.
És egy őrjítő vonzalom.

A hűvös, szőrszálhasogató montfordi herceg elvárja, hogy minden úgy legyen, ahogy ő akarja: szép rendben, szigorúan a szabályok szerint. Ezért feldühödik, amikor megtudja, hogy az egyik hercegi birtok bérlője már egy éve meghalt, de valaki mégis irányítja, pedig egy ősi szerződés szerint az már a Montfordokat illeti. Amikor a herceg megérkezik Yorkshire-be, hogy utánajárjon a helyzetnek, rádöbben, hogy a birtokot egy vadóc nő vezeti - aki ráadásul még kékharisnya is.

A tűzvörös hajú Astrid Honeywell talpraesett és tanult. Évek óta ő irányítja a Honeywell család gazdálkodását. És nincs szándékában senkinek - még Montfordnak sem - átadni valami elavult szerződés miatt.

Montford és Astrid között azonnal fellobban a gyűlölet... és valami tagadhatatlan, leírhatatlan vonzalom. Ám ellen kell állniuk helytelen vágyaiknak, elvégre a hercegnek Londonban menyasszonya van. Viszont amikor Astrid élete veszélybe kerül, Montford azon kapja magát, hogy kész lenne mindenét kockára tenni, hogy megmentse a lányt.

Mélyedj el üdítő románcukban!

Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik élvezik
a humoros régenskori regényeket."
- Historical Novel Society -

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

16 éves kortól ajánljuk! 

Adatok
ISBN
9789635619085
Kiadó
Könyvmolyképző
Oldalszám
515
Kiadás éve
2021