M.D., Pier Mario Biava és László Ervin - Információs gyógyítás

-40%
M.D., Pier Mario Biava és László Ervin - Információs gyógyítás
5 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 594 Ft

A könyv betekintést ad az orvostudomány jövőjébe a legmodernebb őssejtkutatások eredményei alapján.

Dr. Pier Mario Biava úttörő jelentőségű munkája segít megérteni a rák és az őssejt-differenciálódás összefüggéseit.
Mik az őssejtek?
Olyan sejtek, amelyek más sejtek létrehozására képesek és korlátlan osztódó képességgel rendelkeznek. Az őssejtekben azonban - a tumorsejtekkel ellentétben - a mutációs ráta a fajra jellemző alapértékkel egyezik meg. Az élő szervezet az őssejtek révén képes az önmegújulásra, de vajon hogyan használhatók az őssejtek a betegségek és azon belül a rákos megbetegedések kezelése céljából?
A kvantumtudományok legújabb kutatásaiból megtudtuk, hogy nem a gének formálják a bennünk zajló folyamatokat, hanem a környezet formálja a géneket.
Miért fontos ez a felismerés?
Hogyan működik az univerzum kozmikus információs hálózata?

László Ervin filozófus professzor elmagyarázza, hogy az új tudományos világkép hogyan formálja, alakítja a gyógyítás és az orvostudomány jövőjét.
A szerzők bemutatják, hogyan alkalmazható az "információs" világkép a gyógyításban és az orvostudományban, és hogyan alapozza meg a rák és a betegségek kezelésének forradalmian új megközelítését.
Elmagyarázzák:
hogy a daganatnövekedés és a celluláris diszfunkció nem más, mint egy expresszió a szervezet információs hálózatának megszakadásáról,
és azt is bemutatják, hogy Dr. Biava úttörő kutatása az őssejt-differenciációs stádium faktorai, az SCDSF-ek miként működnek epigenetikai szabályozóként, hogy visszakapcsolják az aberráns sejteket a szervezet információs hálózatába, és visszaállítsák azok eredeti funkcióit, hogy a szervezet újra egészséges legyen...

Adatok
ISBN
9786156115188
Kiadó
Angyali Menedék
Oldalszám
289
Kiadás éve
2022