M. C. Beaton - Agatha Raisin és a nagy veteményesviszály

-28%
M. C. Beaton - Agatha Raisin és a nagy veteményesviszály
4 000 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 880 Ft

Eredeti ár: 4000 Ft Akciós ár: 2998 Ft
Kedvezmény: 25%

Részletek
A Carsely határában elterülő konyhakerteket veszely fenyegeti: Lord Bellington, a dusgazdag ingatlanbefekteto lakoparkot keszul epiteni a teruletre.

Es bar a vegsokig eltokelt terve mellett, szandekat igen hamar keresztulhuzza a mergezeses halal...

Mivel a lord sajat csaladjaban sem volt nepszeru, es a falusiak koreben is kozutalatnak orvendett, Agatha Raisinnek ugyancsak sok gyanusitottal kell szamolnia a gyilkos kiletet illetoen, mindenekelott a lord fiaval - am epp o bizza meg magandetektivunket a nyomozassal.

A mircesteri rendororson mar reg megszoktak, hogy ahova Agatha lep, ott hullak teremnek, alig lepodnek hat meg, amikor a lord halalat kovetoen ujabb tetem kerul elo, megpedig a kiskertek rogos foldje alol.

Ugy tunik, az aldozat szemelyeben Agatha eppen egy rivalis noszemelytol szabadult meg, akinek a halala akcioba lenditi a Carsely-ben nemreg letelepedett egykori Scotland Yard-nyomozot, Gerald Devere-t is. Agatha az elso pillanattol elepedt a jokepu ferfiert, meg baratnojere, Mrs. Bloxbyra is feltekenykedett, de Gerald surgolodese egyre inkabb bosszantani kezdi...

A nyomozoiroda elete is megvaltozik nemikepp, Agatha ugyanis elhamarkodott igeretet tesz egy fiatalembernek, akibe az ugy felderitese soran botlik bele. Csak utolag jon ra, milyen galibat kevert maganak

a josagaval...Eddig is tudtuk, hogy Agatha szereti, ha legyeskednek korulotte

a ferfiak, de most meg inkabb elkepzelem, ahogy felhuzza a harisnyat formas labara, magara erolteti a magassarkut, hogy megprobalja elcsabitani, a kovetkezo pillanatban meg kipenderiteni az aktualis kiszemeltet. Annyira mai, annyira termeszetes, annyira no, annyira Agatha. A kedvenc nyomozonk.

Fejős Éva
Adatok
ISBN
9786155652196
Kiadó
Erawan
Oldalszám
256
Kiadás éve
2019
Hasonló termékek