Lucinda Berry - A tökéletes gyermek

-28%
Lucinda Berry - A tökéletes gyermek
3 699 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 663 Ft

Felkavaró, hátborzongató történet egy fiatal pár kétségbeesett küzdelméről, hogy gyermekük szülessen, és annak nyugtalanító következményeiről, amikor az álmuk valóra válik.


A sebész Christopher és felesége, a nővérként dolgozó Hannah boldog házasságából hosszú évek óta csupán egyetlen dolog hiányzik: egy gyermek. Már-már feladják a reményt, amikor egy nap vérrel, sebekkel borított, magára hagyott kislányt hoznak be a kórházba. Ettől kezdve gyökeresen megváltozik az életük.

Az álmuk valóra válni látszik, mikor magukhoz veszik Janie-t, ám hamarosan rádöbbennek, hogy a vártnál sokkal komolyabb kihívásokkal kell szembenézniük. Christopher elvakultan rajong a kislányért, Hannah azonban számtalan ijesztő, baljós jelre lesz figyelmes a pszichés zavarokkal küzdő Janie viselkedésével kapcsolatban, és a házaspár közötti nézeteltérés okozta, növekvő feszültség lassan éket ver közéjük.

Ahogy az életük újabb, váratlan fordulatot vesz, úgy szaporodnak a megdöbbentő, lidérces történések, és válnak a mindennapjaik szörnyű rémálommá. Egyre több hátborzongató részlet kerül napvilágra Janie múltjából, és az események megállíthatatlanul és visszafordíthatatlanul sodródnak a tragédia felé.


"Lenyűgöző volt belevetni magam Janie rejtélyének megfestésébe, és végigkövetni, miként küzdött egy egykor tökéletes pár a házasságuk életben tartásáért. Imádom, mikor egy könyvtől kiráz a hideg, és A tökéletes gyermek nem okoz csalódást." - Megha Parekh, szerkesztő


"Magával ragadó, feszültséggel teli thriller, melynek hatására éberré válik az ember, és fél szemét nyitva tartja alvás közben. Ez a hátborzongató, csavarokkal teli mese a szülői lét legsötétebb zugaiba kalauzol, és megmutatja, milyen messzire képes elmenni valaki, hogy egyben tartsa a családját, bármi is legyen a következménye. "Sokkoló, erőteljes atmoszférájú történet."

- Heather Gudenkauf, New York Times bestsellerszerző

"A rémálmokat okozó regények mezőnyében Lucinda Berry thrillere a csúcs."

- Popular Culture Association


"Komoly, sötét és veszélyesen magával ragadó olvasmány.

Magába szippant egészen a végéig."

- Minka Kent, Washington Post bestsellerszerző

Adatok
ISBN
9789636357740
Kiadó
I.P.C.
Oldalszám
400
Kiadás éve
2021