Lonely for You Only - Csak te hiányzol - Monica Murphy

-28%
Lonely for You Only - Csak te hiányzol - Monica Murphy
6 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

5 033 Ft

Várható megjelenés:
2024. 08. 05.

Ha tetszett az A Milllion Kisses in Your Lifetime! - Egy Lancaster regény

Scarlett Lancaster, a fiatal örökösnő el van ragadtatva, amikor az apja elmeséli, hogy egy híres popsztárt és korábbi fiúbanda tagot hívott el, hogy a lánya tizennyolcadik születésnapján fellépjen. De az elragadtatás hamar mélységes csalódásba fordul, amikor kiderül, hogy nem Harry Stylesról beszél. Nem, Scarlett apja Tate Ramsey-t hívta meg, aki régebben a Five Car Pileup nevű banda szólóénekese volt, és évek óta nem népszerű.

Hosszú évek alkoholtól és drogtól fűtött bulizása után Tate ma már józan, és készen áll a visszatérésre. Scarlett buliján top formában van, és az előadásával leveszi a lábáról a közönséget, bár Scarlettet ez sem nyűgözi le. De amikor Tate lejön a színpadról, és beszélgetésbe elegyednek, a találkozásuknak egy csók tesz pontot a végére, ami mindkettejüket meglepi, és azonnal híre megy.

A médiában elterjedő csók és a bulin éneklő Tate-ről készült videó fellendíti mindkettejük bimbózó karrierjét. Némi óvatos alkudozás után megegyeznek, hogy úgy tesznek, mintha együtt járnának. De egyhamar kiderül, hogy talán nem is színlelik az érzéseiket egymás iránt...

Éldekorált kiadás.

Adatok
ISBN
9789635803699
Kiadó
Rainy Days
Oldalszám
464
Kiadás éve
2024