Lars Haider - Olaf Scholz - A hatalomhoz vezető út

-28%
Lars Haider - Olaf Scholz - A hatalomhoz vezető út
4 950 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 564 Ft

"2021 tavaszán a legrövidebb vicc, amelyet berlini politikai körökben hallani lehetett, a következőképpen hangzott: "Olaf Scholzból szövetségi kancellár lesz."

Történetünk egy olyan politikusról szól, akit megmosolyogtak és "Scholzomatának" csúfoltak, akit sokáig saját pártja sem kedvelt, és aki mégis szilárdan hitt abban, hogy egy napon elfoglalhatja a Németországi Szövetségi Köztársaság kancellári székét.
Ez azonban nem a véletlen műve volt. Olaf Scholz tudatosan haladt előre a célja felé, minden lépését alaposan megtervezve, egyre magasabb és befolyásosabb pozíciókba kerülve. Lendületének még rossz döntései sem vetettek gátat, sőt a kudarcok inkább arra ösztönözték, hogy jobban vagy másképp csinálja mindazt, amit csinál.
Az újságíró szerző több mint tíz éve követi Olaf Scholz pályáját, ez idő alatt megismerve őt mint politikust és mint embert. Politikai portréja, amely 2022-ben felkerült a Der Spiegel magazin bestsellerlistájára, olvasmányos formában mutatja be a kancellár karizmatikus személyiségét és a hatalomhoz vezető útját."

Adatok
ISBN
9786156351821
Kiadó
MCC Press Kft.
Oldalszám
272
Kiadás éve
2023