Kuba legszebb lánya (éldekorált) - Chanel Cleeton

-28%
ÚJ
Kuba legszebb lánya (éldekorált) - Chanel Cleeton
5 699 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 103 Ft
Az aranykor New Yorkjában viszály dúl Joseph Pulitzer és William Randolph Hearst újságmágnások között. Amikor Grace Harrington állást kap Hearst újságjánál, olyan gyilkos világban találja magát, ahol egyetlen szenzáció megcsinálja vagy megtöri egy ember karrierjét, ám Kubából egy olyan történet bontakozik ki, mely megváltoztatja az életét.


A hírhedt havannai börtönben igazságtalanul fogva tartott Evangelina Cisneros a spanyol elnyomás alól felszabaduló Kubáról álmodozik. Amikor Hearst tudomást szerez a lány sanyarú sorsáról, a fotóját „Kuba legszebb lánya” aláírással az újságja címlapjára tűzi, és ezáltal Evangelina neve a kubai függetlenségért vívott harcba való amerikai beavatkozás csatakiáltásává válik.

Marina Perez, a kubai forradalmárokat segítő futár segítségével Grace és Hearts munkatársai megkísérlik kiszabadítani Evangelinát. Amikor azonban a kubai polgárokat gyűjtőtáborokba kényszerítik, és a USS Maine felrobbanása az Egyesült Államokat és Spanyolországot a háború felé sodorja, a három nőnek mindent kockára kell tennie a szabadságért folytatott harcban.

Adatok
ISBN
9789636358525
Kiadó
I.P.C. Mirror Könyvkiadó
Oldalszám
432
Kiadás éve
2024