Kristen Callihan - Fall - Zuhanás - VIP 3.

-28%
Kristen Callihan -  Fall - Zuhanás - VIP 3.
5 499 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 959 Ft

"Stella a kedvenc dalom, szeretném játszani újra meg újra."
- Jax Blackwood -

Az első találkozásom Jax Blackwooddal kissé furcsán alakult. Mentségemre szóljon, hogy nem is sejtettem, hogy vele hozott össze a sors. Ugyan ki gondolná, hogy egy legendás rocksztár maga jár vásárolni a boltba? De ami még fontosabb: hóvihar közelgett, ő pedig épp az utolsó doboz mentás-csokicseppes jégkrémet, a kedvenc édességemet készült elorozni.

És persze álmomban sem gondoltam volna, hogy ő lesz az új szomszédom.

Egy idegesítő szomszéd, aki rendszeresen nagy élvezettel figyelmeztet, hogy tartozom neki egy doboz jégkrémmel, de boldogan elfogad csókokat törlesztés gyanánt. Egy ellenállhatatlan szomszéd, aki nem hagy aludni, mert meztelenül - és milyen látványosan meztelenül! - gitározik a nappalijában.

Nyilván az lenne a megoldás, ha elkerülném. Csakhogy Jaxet egyáltalán nem könnyű levegőnek nézni - ahogy megnevettet, ahogy hasonlóan borongós tud lenni, mint én, és ahogy egyetlen pillantásától elolvadok, gyorsabban, mint a vaj a tűző napon.

Egyikünk sem hisz a szerelemben vagy az életre szóló kapcsolatokban, mégis egy szempillantás alatt egymásra kattanunk. De lehetnénk ennél többek is egymásnak. Bármi lehetséges lenne.

Csak bíznunk kellene, és merni belezuhanni.

A szerzőt a saját depressziója és szorongása ösztönözte a történet megírására, bízva benne, hogy ezzel is segíthet sorstársain. Valódi életigenlő történet.

Élvezd az utazást!

"A Kristen Callihan által alkotott karakterek szégyentelenül őszinték,
lehetetlen nem kötődni hozzájuk."
- THECRAZYWORLDOFABOOKLOVER -

18 éves kortól ajánljuk! 

Adatok
ISBN
9789633994023
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám
584
Kiadás éve
2021