Kiersten White - Now I Rise - Felemelkedés - A hódító legendája 2.

-25%
Kiersten White - Now I Rise - Felemelkedés - A hódító legendája 2.
4 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 749 Ft

 

A sorozat, ami olyan, mintha az HBO Trónok harca az Oszmán Birodalomban játszódna.

EGY DÜHÖS NŐVÉR

Lada Draculnak nincsenek szövetségesei. Nincs koronája. Csak az az övé, ami mindig is az volt: önmaga. Miután nem sikerült megszereznie a havasalföldi trónt, Lada mindenkit megbüntet, aki keresztbe mer tenni neki. Megrohamozza embereivel a vidéket, de a nyers erő nem hozza meg számára azt, amit akar, és ha Mehmedre, a dacos török szultánra gondol, az is kevés vigaszt nyújt tüskés szívének. Nincs ideje azon töprengeni, vajon gondol-e még rá a férfi, pláne, hogy szereti-e még. Lada elhagyta őt, mielőtt a férfi tette volna meg vele.

EGY CÉLKERESZTBEN LEVŐ FIVÉR

Ladának szüksége van diplomatikus öccse, Radu támogatására. Csakhogy őt Mehmed Konstantinápolyba küldte - és ez nem egy diplomáciai
küldetés. Amikor Lada életében először segítséget kér tőle, ő visszautasítja... ami a nővérét a legsötétebb döntés meghozatala elé állítja.

A VÉGSŐ HATALMI JÁTSZMA

A hithez, a törökökhöz és a Mehmedhez való hűség között őrlődve Radu tudja, hogy semmivel sem tartozik Ladának. Ha a nővére meghal,
azt sohasem bocsátaná meg magának - de ha kudarcot vall Konstantinápolyban, megbocsátana-e neki valaha is Mehmed? Miközben nemzetek dőlnek össze körülöttük, a Dracul testvéreknek dönteniük kell: mit áldoznak fel, hogy beteljesítsék a sorsukat? Birodalmak dőlnek majd össze, trónokat nyernek meg... és lelkek vesznek el.

A Teen Choice Book Awardra jelölt kötet.
Ne hagyd ki ezt a lebilincselő és fantasztikusan megírt regényt!

"Káprázatos, tartalmas és élménydús olvasmány." - Booklist, kiemelt kritika

Szereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

14 éves kortól ajánljuk!

Adatok
ISBN
9789635973750
Kiadó
Könyvmolyképző
Oldalszám
520
Kiadás éve
2022