Kerry Fisher - Egy házban az ellenséggel

-28%
Kerry Fisher - Egy házban az ellenséggel
5 299 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 815 Ft

"Okos és lebilincselő olvasmány, egy döbbenetes fordulattal." - Chicklit Club

"Egy kiváló thriller, amely bemutatja, a szív miként tudja felülmúlni a józan észt." - Fireflies & Free Kicks Fiction Reviews

Az én házam, az én váram?

Cath élete egy szempillantás alatt tündérmesévé változott. Végre talált egy férfit, aki rajong érte, akihez hazatérhet a nap végén, és megoszthatja vele az életét. Miután éveken keresztül jól boldogult egyedül, sikeres vállalkozást vezetett, nevelte a fiát és gondoskodott idős édesanyjáról, úgy érzi, megérdemel egy kis boldogságot. És ki lenne alkalmasabb arra, hogy ezt megadja neki, mint az elbűvölő és vidám Robin?

Arra számít, hogy mindenki örül majd a boldogságának. A barátai és a családja azonban gyanúsnak találják Robint. Rebecca, az elkeseredett, egyedülálló anya, akit Cath házvezetőnőként alkalmaz, szintén nem bízik benne. A férfi túl sima modorú, túlságosan tökéletes, és minden olyan gyorsan történt... Egyáltalán mennyire ismeri őt Cath?

Cath okos nő, nem lehet könnyen becsapni. Amikor azonban kezdenek elromlani a dolgok az otthonában, amely éveken keresztül a menedéke volt, kénytelen feltenni magának a kérdést: vajon Robin valóban az-e, akinek tűnik... És miután Cath beengedte Rebeccát az élete minden területére, felkészült-e arra, hogy szembenézzen a titkokkal, amelyekre esetleg rábukkan?

A USA Today bestsellerszerző, Kerry Fisher regényét átitatja a hazugság és a rejtély egyvelege. Itt senki sem az, akinek látszik...

"Magával ragadott és beszippantott." - Once Upon A Time Book Reviews

"Fordulatos és szórakoztató thriller." - EmmabBooks.com

Adatok
ISBN
9789635704927
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
432
Kiadás éve
2022