Kelly Smith- Meditáció a modern családoknak

-28%
Kelly Smith-  Meditáció a modern családoknak
7 995 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

5 756 Ft

Lassuljatok le, teremtsetek nyugalmat és kerüljetek közelebb egymáshoz a családi meditációk segítségével.

Minden családnak vannak nehéz időszakai. Egy új baba születését követő álmatlan éjszakáktól kezdve a szülővé válás okozta szorongáson keresztül a párkapcsolati válságig. Néha csak egy kis segítségre van szükségünk. Lépj be a meditációoktató, kétgyerekes édesanya, Kelly Smith világába. A népszerű Mindful is Minutes házigazdája több, mint 100 leggyakoribb családi problémákat célzó gyakorlaton keresztül mutatja meg, hogyan hogyan segíthet a meditáció a család minden tagjának a béke és nyugalom megtalálásában és a kapcsolatok javításában.

Az elme lencsendesítésétől és stresszkezeléstől kezdve a konfliktusok legyőzéséig és az együttérzés gyakorlásáig Kelly a család minden tagjának kínál gyakorlatokat, életkor szerint - felnőtteknek, kamaszoknak és kisgyerekeknek. A témakörök között található:

- Jelenlét
- Az öröm felfedezése
- Szorongás
- Hiperaktivitás
- Értékesség
- Empátia
- Kiégés
- Álmatlanság
- Önbizalom
- Érzékeink túlhajszoltsága
- Kapcsolódás a valódi énünkhöz
- és sok más

A könyv emellett várandós anyák számára is tartalmaz meditációkat és gyakorlatokat az egészséges, szeretetteljes párkapcsolatok megéléséért. Több, mint 250 mantra segíti az elme fókuszálását és az elmélyülést. Legyél kezdő vagy gyakorlott meditáló, ez a könyv segítségedre lesz neked és családodnak a nyugodtabb, boldogabb, meghittebb mindennapok teremtésében.

Adatok
ISBN
9789635097944
Kiadó
Scolar Kiadó Kft.
Oldalszám
176
Kiadás éve
2024