Justine Flynn - Chris Kunz - The Unlisted - Az arc nélküli csapat

-25%
Justine Flynn - Chris Kunz - The Unlisted - Az arc nélküli csapat
2 899 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 174 Ft

Miért akarja ez a titokzatos szervezet zombiként irányítani a fiatalokat?

Dru Sharma a fogorvostól fél a legjobban a világon. Úgyhogy amikor az iskolában kötelező fogorvosi vizsgálatot tartanak, ráveszi egypetéjű ikertestvérét, Kalt, hogy helyettesítse.
Dru és Kal nem tudja, hogy a vizsgálatot a Határtalanság Csoport kezdeményezte.
Ezt a titokzatos szervezetet pedig nem kizárólag a tanulók fogainak állapota érdekli. A Határtalanság irányítani akarja a szívét, elméjét és testét minden fiatalnak az egész világon. Kal és a többi diák hamarosan különleges erőre tesz szert, míg azok a gyerekek, akik ellenálltak, kezdenek eltűnni.
Dru, aki "listázatlan" - vagyis nem áll a Határtalanság Csoport irányítása alatt -, és Kal versenyt futnak az idővel, hogy felfedjék az igazságot.
Egy bujkáló tinédzser csapat segítségével mindent meg kell tenniük, hogy megállítsák a Határtalanság Csoportot, mielőtt túl késő lenne. Könyvként még sokkal élvezetesebb, mint a tévésorozat!

Éld át a történet izgalmait!

"Amikor belekezdtem a könyvbe, nem is tudtam letenni, amíg be nem fejeztem. Olyan gyorsan haladtam vele, hogy meglepett, amikor az utolsó oldalhoz értem. " - Gaby Meares, Readingtime

"A gyors tempóhoz nagyszerű párbeszédek társulnak, amitől nagyon olvasmányos lesz a történet, és könnyű azonosulni a szereplőkkel." - Linda, goodreads.com

Szereted a Vörös pöttyös könyveket?

Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

12 éves kortól ajánljuk!

Adatok
ISBN
9789634578253
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám
172
Kiadás éve
2022