Jonge Mingyur Rinpocse - Eric Swanson - Életöröm - A boldogság titkának és tudományának kulcsa

-28%
Jonge Mingyur Rinpocse - Eric Swanson - Életöröm - A boldogság titkának és tudományának kulcsa
5 500 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 960 Ft

""Itt igazi bölcsesség van. Friss és tiszta. Mingyur Rinpocse felkínálta nekünk azt, ami lényeges kapcsolat lehet Buddha és a kortárs idegtudomány valamint a fizika között. Könnyedén teremt összefüggéseket a látszólag eltérő és összetett tudományágak között, és csillogóvá varázsolja az utazást. Hangja nagylelkű, bensőséges és üdítően személyes.
Ahogyan többször is emlékeztet bennünket, önmagunkról és világunkról szerzett tapasztalatunk nem más, mint elménk interaktív kivetítése; és ami a legfontosabb, az elménk megváltozhat. Neuronjaink képesek megváltoztatni szerkezetüket és működésüket pusztán azáltal, hogy megfigyeljük mentális tevékenységünk áramlását. Ha otthonossá tesszük a pozitív tudatállapotokat - amilyen például a szeretetet vagy az együttérzést -, és ha korlátozó gondolati képződményeinket a hatalmas szabadsággá terévé alakítjuk, akkor elérhetjük azt, ami mindig is velünk volt: a tudat eredendő tisztaságának megélését - az igazi boldogságot. Olvasd el ezt a könyvet.""
(Richard Gere)

"Rendkívüli ugyanabban a könyvben látni a ""hagyományvonal"", az ""együttérzés"", a "téridő-tajték" és a ""limbikus rezonancia"" szavakat... Az Életöröm személyes, olvasmányos, csodálatosan meleg és világos útmutató, melynek célja, hogy megváltoztassuk azt, ahogyan önmagunkat és a világot látjuk."

(Sharon Salzberg)"

Adatok
ISBN
9789639841505
Kiadó
Filosz Kiadó
Oldalszám
317
Kiadás éve
2023