Jógalégzés - Patrick Mckeown - Anastasis Tzanis

-29%
Jógalégzés - Patrick Mckeown  -  Anastasis Tzanis
5 499 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 921 Ft

Jógázunk, mert egy hosszú nap után szükségünk van az ellazulásra és a nyugalomra, mert ruganyosak akarunk maradni, mozogni, nyújtani szeretnénk, és a különböző ászanák kihívást jelentenek. A jóga azonban eredetileg nem erről szólt. Sokkal inkább a légzés és az ülés rendszere volt, még ha mára ettől jócskán el is távolodtunk. Pedig az ősi bölcsesség nagyszerűségét ma már tudományos eredmények bizonyítják - ezt mutatja be húsz év kutatómunkájának eredményeként ez az átfogó légzéslexikon.
Ebben a nem mindennapi kézikönyvben a szerzők összegyűjtötték a jógalégzéssel kapcsolatos összes tudnivalót. A részletes magyarázatok és illusztrációk segítségével megismerhetjük belőle a légzés tudományos hátterét, mechanikáját és biokémiáját. Nemcsak azt tanulhatjuk meg, hogyan tegyük hatékonyabbá a jógagyakorlásunkat, hanem azt is,
- hogyan fokozhatjuk a légzés segítségével a törzserőnket és a rugalmasságunkat,
- hogyan változtathatjuk meg egyszerű légzéstechnikák segítségével a fiziológiai állapotunkat,
- hogyan lassíthatjuk le nyugtalan elménket, csillapíthatjuk a szorongásunkat vagy akár pánikbetegségünket, és hogyan érhetjük el a nyugodt relaxáció érzését,
- hogyan pörgethetjük fel, illetve csillapíthatjuk le az idegrendszerünket pusztán csak a légzésünk segítségével a teljesítmény, a regeneráció, a szívfrekvencia-variabilitás, valamint az ellenállóképesség fejlesztésére.
A légzés ősi bölcsességét a modern tudományos felfedezésekkel összekötő könyv - kezdőktől a haladókig - minden egészségtudatos ember számára egyaránt nélkülözhetetlen ismereteket tartalmaz.
PATRICK MCKEOWN légzéskutató, nemzetközileg elismert légzésszakértő 2002 óta alkalmazza a légzésedzést a légzés, az alvásminőség, az ellenállóképesség és a koncentráció javítására; ő maga is így küzdötte le asztmáját és alvás közben jelentkező légzésproblémáit. Több mint 20 évnyi tapasztalatát olyan technikák kialakítására fordította, melyekkel ezreknek segített már sportteljesítményük és egészségi állapotuk javításában.
ANASTASIS TZANIS jógaoktató korábban a különleges erőknél is szolgált. Specialitása a stresszkezelés és a légzésedzés, 2012 óta alkalmazza a könyvben szereplő technikákat, és eredményei egyértelműen alátámasztják a hatékonyságukat.

Adatok
ISBN
9789634758754
Kiadó
Jaffa Kiadó
Oldalszám
382
Kiadás éve
2024