Jodi Taylor - Átkozott hazugságok és a történelem - St. Mary-krónikák 6.

-28%
Jodi Taylor - Átkozott hazugságok és a történelem - St. Mary-krónikák 6.
4 890 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 521 Ft

Hazugságok, átkozott hazugságok és történelem

"Ne szépítsük, csináltam én már ritka nagy marhaságokat. Sokszor voltam vakmerő, de még sosem tettem tönkre ennyi embert, és sosem végeztem akkora rombolást, mint ebben az esetben."Max nem érzi jól magát a bőrében. Amíg a kollégái a teutoburgi erdőbe indulnak, hogy megfigyeljék a rómaiak és a germánok egyik legnagyobb csatáját, ő maga kénytelen beérni azzal, hogy egy rettenetesen elhízott, undok és ordenáré királynét üldözve rohangál a westminsteri apátság körül.

Aztán a St. Mary soron következő - rendkívül sikeres - küldetése után a Thirsk régészei előkotornak a földből egy rejtélyes rendeltetésű, ősrégi kardot. A lelet az egyetem archívumába kerül, ám néhány nappal később balszerencsés, sőt tragikus események történnek az ásatás helyszínén. Egyes múltjárók és biztonságiak - igen, Markham is nyakig benne van - biztosra veszik, hogy a két dolog összefügg, és akcióba lépnek.

Max, aki sosem rajongott a szabályokért, ezúttal túl messzire megy, amiért sokan megfizetnek, többek között ő maga is: a jelek szerint soha többé nem vehet részt küldetésben. A kérdés az, hogy az adott körülmények között sikerül-e helyrehoznia a dolgokat. A kilátástalannak tűnő helyzetben őrült nagy dobás kell ahhoz, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba.

Adatok
ISBN
9789635510856
Argep.hu Szállítási Idő
2-5 munkanap
Kiadó
Metropolis
Oldalszám
350
Kiadás éve
2022