Jamilanda- Alander Baltosée

-28%
Jamilanda- Alander Baltosée
5 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 313 Ft

"Az ötvenes éveiben járó újságíró megbízást kap, hogy kikutassa, mi folyik azon a titokzatos vidéken, ami magát "felszabadított területnek" nevezi, és ahol állítólag összhangba került az önfenntartó, "ökoligens" életmódról szőtt álom a megélt valósággal, és kialakult egy megporosodott dogmáktól és régi mintáktól megtisztított élettér.
Valóban ennyire jóindulatú és szolidáris a jamilézek (ejtsd: dzsamilézek) közössége? Működhet egyáltalán egy közösség, melynek alapja a jóakarat, az elfogadás és a teremtés szeretete? Hát mégsem igaz, hogy az ember embernek farkasa? Ökoligens életmód. A szerző a legapróbb részletekre is odafigyelve írja le ebben a színes, lenyűgöző könyvben a felfedezését egy teljes mértékben ökológiai, művészi, pedagógiai, gazdaságilag fair, kézműves és spirituálisan egységben lévő régióról valahol Németország szívében. Alander Baltosée a közösségi létben szerzett több
évtizedes tapasztalatait dolgozta fel ebben a könyvben, amely mélyen megérintheti az olvasót. Még a nehéz megéléseket is egy igen összetett, építő jellegű és bátorító vízióban fogalmazta meg úgy, hogy az inspiráció szinte kiárad és szikrázik a könyvből. Kívánjuk, hogy megannyi embert ösztönözzön arra a regény, hogy kilépjen a komfortzónájából, és együttes erővel teremtsen előremutató közösségi élettereket. Alakítsuk át a világot egy valóban jótékony, mindenkit tápláló gyógyító térré, az Átalakulások Oázisává." 

Adatok
ISBN
9786156009388
Kiadó
Leviter Kiadó Kft
Oldalszám
600
Kiadás éve
2023