Jacqueline Bublitz - Meggyilkolt álmok

-25%
Jacqueline Bublitz - Meggyilkolt álmok
4 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 749 Ft

"Hibátlanul megírt, szívszorító, lírai történet a síron túli barátságról." - Jane Corry Sunday Times bestsellerszerző

"Zaklatottan pörgettem a lapokat a feloldást várva, miközben nem akartam, hogy ez a csodaszép írás véget érjen." - Clare Mackintosh Sunday Times bestsellerszerző

Ez nem csak egy újabb történet egy halott lányról.

Amikor a tizennyolcadik születésnapján egy új élet reményében Alice Lee megérkezett New Yorkba, nem volt egyebe, mint hatszáz dollár készpénze és egy lopott fényképezőgépe. Most, egy hónappal később már ő a város legújabb ismeretlen áldozata, aki nem hiányzik senkinek.
Ruby Jones szintén megpróbálja újrakezdeni az életét. Átutazza a fél világot, hogy aztán még magányosabbnak érezze magát. Mindez megváltozik, amikor megtalálja Alice holttestét a Hudson folyó partján.

Ez a letaglózó találkozás elválaszthatatlanul összekapcsolja a két nőt. Ruby - aki próbálja elfelejteni, amit azon a hajnalon látott - rájön, hogy képtelen elengedni Alice-t. Addig nem, amíg életét méltóképpen le nem zárhatja. Csak Ruby képes megoldani annak rejtélyét, hogy ki is volt a lány. Minél jobban beleássa magát az ügybe, Alice annál elevenebbként mutatkozik meg előtte, mintha már-már valóságos lenne a jelenléte...

Jacqueline Bublitz új-zélandi írónő bemutatkozó regénye nem a klasszikus "ki a tettes?" kérdés felől közelít, inkább azt veti fel: "ki volt ő, és mit hagyott hátra?" A válasz azonban meglepő lehet ebben a rendkívül izgalmas írásban, amely egy kegyetlen bűntény felfejtése mellett az emberi kapcsolatok, a traumák és az azokkal való megküzdés kérdéseivel foglalkozik.

"Friss és eredeti. Sosem olvastam még ilyet." - Laura Barnett író, újságíró

"Teljesen beszippantott ez a szívszorítóan gyönyörű regény." - Rosie Walsh New York Times bestsellerszerző 

Adatok
ISBN
9789635705481
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
365
Kiadás éve
2022