Ilaria Tuti - Alvó nimfa

-28%
Ilaria Tuti - Alvó nimfa
5 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 319 Ft

Bár Teresa Battaglia lassan fél évszázada szolgál az olasz rendőrség kötelékében, és veterán nyomozóként elképesztő és bizarr gyilkosságok sorát oldotta meg, legújabb ügye még őt is megdöbbenti. Egy híres festő ritka művének felfedezése vesz váratlan fordulatot, amikor kiderül, hogy az egész eddig elveszettnek hitt, hetven évvel ezelőtt készült Alvó nimfát emberi vérrel festették. A második világháború végnapjaiban készült festmény és a feltételezett gyilkos utáni nyomozás a Resia-völgybe, az ország egyik leginkább elszigetelt szegletébe viszi el Battagliát, és jobbkezét, Marini nyomozót, ahol a hósipkás bércek között mogorva, szűkszavú nép él, akik a mai napig titokzatos rituálékat folytatnak.
Amikor a gyilkos kis híján horogra akad, valaki emberszívet akaszt fel a völgy bejáratánál figyelmeztetés gyanánt: eddig és ne tovább! Teresának azonban nemcsak a könyörtelen gyilkossal kell szembeszállnia: lassanként cserben hagyja saját elméje, és olyasvalaki ül a nyakába, akiről már azt hitte, örökre megszabadult tőle. A teljesen összezavarodott főnyomozó már csak egy dologban lehet biztos: a tűz megtisztít...
Az elmúlt évek legnagyobb olasz krimiszenzációjának számító Teresa Battaglia-sorozat második része megmutatja, mennyi sötétség rejtőzhet az emberi szívek mélyén.

Adatok
ISBN
9789635825745
Kiadó
Alexandra Könyvesház Kft.
Oldalszám
544
Kiadás éve
2023