Igen?- Borbás Edina

-28%
Igen?- Borbás Edina
5 799 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 175 Ft

,,Annyira nem akartam, hogy vége legyen! Direkt lassan olvastam, hogy tovább tartson..." -
Magyar szerzők könyvei blog

"Tökéletesen megírt történet." - Stau olvas blog

Egy visszautasíthatatlan ajánlat.
Lena mélyponton van. Péksége tönkrement, ő pedig kétségbeesetten keresi útját, hogyan és merre is tovább. A máskor oly pozitív lány most kilátástalannak látja a jövőjét. Egy titokzatos hívás azonban örökre megváltoztatja az életét...

Dante Sommers, a multimilliárdos üzletember feleséget keres magának, de nem a megszokott módon. Jövendőbelijét csak a hangja és személyisége alapján akarja kiválasztani. A már "versenyben" lévő két nőhöz Lena csatlakozhatna harmadiknak.

Lena végül pénzügyi nehézségei miatt egyezik bele az ajánlatba, hiszen ha nemet mond a házasságra, vagy Dante nem őt választja, akkor is százezer euróval gazdagodik. Mindezek ellenére határozottan nagy őrültségnek tartja ezt az egész helyzetet. A lánynak nemcsak saját érzéseivel és vetélytársnőivel kell "megküzdenie", hanem a férfi titkával is, ami talán a legnagyobb akadály mind közül. Vajon képesek lesznek együtt túllépni a múlton és megtalálni a boldogságot?

Borbás Edina stílusára jellemzően érzékenyen és magával ragadóan festi le karakterei érzelemvilágát ebben a szenvedélyes, fordulatokkal teli szerelmi történetben. Ez a regény azoknak szól, akik hisznek a sorsban és a második esélyben, akik merik vállalni a kockázatot a boldogságért, és akik tudják, hogy az igaz szerelemre érdemes várni. 

Adatok
ISBN
9789635708024
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
268
Kiadás éve
2023