Hugh Garvey - Danny Trejo - Trejo's Tacos - 75 recept Danny Trejo konyhájából

-25%
Hugh Garvey - Danny Trejo - Trejo's Tacos - 75 recept Danny Trejo konyhájából
6 800 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

5 100 Ft

Hollywood legrosszabb jófiúja 75 receptet oszt meg az olvasókkal, amelyektől a Trejo's Tacos Los Angeles egyik kihagyhatatlan éttermének számít, ha tacókról, donutokról és egyéb finomságokról van szó.

Jóval azelőtt, hogy hollywoodi sztár lett volna, Trejo gyakran viccelődött édesanyjával azon, hogy kellene nyitniuk egy éttermet. Néhány letartóztatással, pár bokszolói címmel és több mint 300 filmmel később Hollywood kedvenc rosszfiúja meg is valósította ezt a Trejo's Tacos nevű étteremmel. Elképesztő útja a börtöntől a színészi pályáig, a névtelen alkoholisták és kábítószerfüggők mellett betöltött segítői szereptől egészen odáig, hogy befutott étteremtulajdonos lett, páratlan sikertörténet.

A Trejo's Tacosban nemcsak 75 receptet tesz közzé - köztük olyan klasszikus kedvenceket is, mint a sült húsok, vegán karfioltacók vagy a pihe-puha és édes, cukros-fahéjas fánkok -, hanem bepillantást enged az életébe is. Élménydús történeteivel lerója tiszteletét gyökerei, szülővárosa, Los Angeles vibráló latino kultúrája, valamint minden színes egyéniség előtt, akik segítették álmai megvalósításában.

Adatok
ISBN
9789635447077
Kiadó
Kossuth Kiadó
Oldalszám
223
Kiadás éve
2022