How Does It Feel? - Milyen érzés? - Jeneane O'Riley

-28%
ÚJ
How Does It Feel? - Milyen érzés? - Jeneane O'Riley
5 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 313 Ft

Várható megjelenés:
2025. 03. 10.

Egy tiltott megszállottság

Makacs ragaszkodás a családhoz

Három halálos kihívás

Amikor egy erdőbe tett kiruccanás borzalmasan félresiklik, és Callie Peterson biológus ahelyett, hogy a kutatásához szedne egy ritka gombát, véletlenül átzuhan egy tündérkapun, egyenesen az Unseelie Fae prince karjaiba kerül. A veszélyesen fékevesztett és veszekedetten jóképű Unseelie Fae prince karjaiba.
Callie-t merénylőnek hiszi, nem tudósnak, akit az emberek küldtek rá, hogy megölje, ezért bebörtönzi a birodalmában, ahol egyre erősebb lesz a lánnyal akaratlanul, tudtán kívül kialakuló megszállottsága.

Mendax herceg még sosem érzett mást, mint utálatot az emberek iránt, amíg nem nézett Callie, az alávaló emberi merénylő szemébe. Azt képzeli róla, hogy meg akarja ölni, a szépsége mégis olyan parazita, ami könyörtelenül beférkőzik az agyába, és nem ereszti. Valami hajtja, hogy megérintse a lány sima bőrét, bár az Unseelie királyi család tagjai inkább tűzön égnének, mintsem megérintsenek egy embert. Veszélyes vágy keríti a hatalmába. Ha nem pusztítja el hamarosan a lányt, talán Callie lesz az egyetlen, aki végezni tud majd vele.

Mendaxnak meg kell szabadulnia Callie-től, de a népét is szórakoztatnia kell. Így hát három halálos párbajra hívja ki Callie-t.

Ha a lány életben marad, visszanyeri a szabadságát.

Ha meghal? A férfi haragja csak most ébred fel..

Adatok
ISBN
9789635803965
Kiadó
Művelt Nép Könyvkiadó
Oldalszám
400
Kiadás éve
2024