Holly Miller - Ha volna két életem

-28%
Holly Miller - Ha volna két életem
4 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 599 Ft

"Megható, elgondolkodtató, csodálatosan romantikus." - Emily Stone, sikerszerző

"Gyönyörűen megírt, függőséget okozó könyv." - Nicola May, bestsellerszerző

A sors vagy a véletlen dönti el, hogy kik vagyunk és kit szeretünk?

Lucy válaszúthoz érkezett. Aznap este, hogy felmondott a munkahelyén, megismeri Calebet, a tengerparti városka helyi fotósát, és egykori szerelmével, Maxszel is összefut. Vajon mi lenne Lucy számára a helyes út? Végre megvalósítani az álmát, hogy író legyen, vagy Londonba költözni és újjáéleszteni a karrierjét? A döntése hihetetlen módon megváltoztatja az életét.

Mi lenne, ha maradna? Miután egy évtizeden át kerülgette legnagyobb álmát, Lucy végre szembenéz a félelmeivel, és billentyűzetet ragad. A jóképű, művészlelkű Calebbel való bimbózó románcának köszönhetően most több ihletet kap, mint valaha. De vajon Lucy és Caleb meg tudnak nyílni egymás előtt a múltbéli szívfájdalmaik után? És vajon a másképpen kanyargó útjaik ugyanoda vezetnek, ahová ők szeretnék?

Mi lenne, ha költözne? Az izgalmas főváros és egy szuper új munka jó kezdet. Ez ad neki bátorságot, hogy szembenézzen Maxszel, és az iránta újra fellobbanó érzéseivel. Ki akarja végre deríteni, mi is történt velük annak idején. De vajon tényleg jó ötlet a múltban vájkálni, amikor most annyira jó együtt, és mintha a sors terelte volna őket egy helyre?

Holly Miller sikerszerző regényében a párhuzamosan futó cselekményszálakban egy elsöprő erejű történetnek lehetünk szemtanúi, ami felteszi a kérdést, amire mindenki kíváncsi: létezik olyan, hogy lelki társ?

"Az elejétől a végéig le fog kötni." - Publishers Weekly

"Megható, reménytelenül romantikus szerelmi történet arról, hogyan irányítsuk a választott életutunkat. Nem tudtam letenni." - Sophie Cousens, írónő

"Kihagyhatatlan." - Katie Marsh, bestsellerszerző

Adatok
ISBN
9789635704620
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
445
Kiadás éve
2022