Holly James - Csakis az igazat

-28%
Holly James - Csakis az igazat
4 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 599 Ft

"Elbűvölő, életteli és üde." - The San Diego Union - Tribune

"Egyszerre bájosan pezsgő és nagymértékben önelemző." - Ashley Winstead írónő

Lehet, hogy a kívánságod nem úgy teljesül, ahogy szeretnéd... De azt kapod, amire tényleg szükséged van.

A hollywoodi PR-os, Lucy Green nemsokára betölti a harmincat. Azt reméli, végre előléptetik, és hogy a barátja is megkéri a kezét. Azonban a szülinapja előestéjére megbeszélt randira a fiú nem megy el - ami nem először történik meg. Így Lucy egyedül marad a bárban, vagyis nem teljesen egyedül, hiszen a pult másik oldalán egy jóképű csapos áll. A lány a koktélja felett búslakodva azt kívánja, legyen tökéletes másnapi születésnapja. De a dolgok valahogy balul sülnek el, ahogy az gyakran előfordul, amikor a kívánságok valóra válnak...

Amikor Lucy felébred a nagy napon, nem tudja rávenni magát, hogy végigcsinálja szigorú fitnesz- és szépségápolási rutinját - melyekről eddig azt mondta magának, szereti őket. Ráadásul nincs kedve csak egy kanál joghurtot enni reggelire, és a kényelmetlen alakformáló fehérneműbe se akarja beleerőltetni magát.

Amikor a lány megérkezik az irodába, rájön, nemcsak magának, de senki másnak sem tud hazudni többé. Sem az ügyfeleinek, sem a barátjának, sem a görény főnökének. Most, hogy nem tudja eltitkolni, mit érez, Lucynak meg kell küzdenie az összes olyan igazságtalansággal, melyekkel nap mint nap szembesül a munkahelyén, a párkapcsolatában és az élete minden más területén... Az igazság nagyot fog szólni.

Holly James amerikai írónő ezzel az éles szemmel megírt, varázslatos regénnyel mutatkozik be a magyar közönségnek. Olyan hazugságokkal és igazságtalanságokkal foglalkozik, amikkel a mai világban találkozhatunk, és mindezekre kaphatunk feloldozást a történet által.


"Tele erős nőkkel és jól megírt karakterekkel." - Red Carpet Crash

"Szellemes, frappáns, és nagyon aktuális." - Harlequin Junkie

"Olyan, akár egy izgalmas utazás." - Kirkus

Holly James pszichológiából szerzett PhD fokozatot, éveket töltött a stressz és a fiziológia tanulmányozásával egy laborban. Dolgozott tudományos és orvosi környezetben, valamint a technológiai iparban. Szeret nagy szívvel és egy kis varázslattal mesélni. Jelenleg Dél-Kaliforniában él férjével és kutyájával. 

Adatok
ISBN
9789635705269
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
347
Kiadás éve
2022