Here Without You - Itt nélküled - A sorok között 4.- Tammara Webber

-28%
Here Without You - Itt nélküled - A sorok között 4.- Tammara Webber
4 299 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 095 Ft

Kérni sem lehetett volna ennél tökéletesebb befejezést!

Mindenkinek vannak titkai. Néha olyan mélyen elásva, hogy még a létezésükről is megfeledkezünk. De egy el nem mondott titok könnyen hazugsággá válhat.

Reid szerelmes Doriba, bár a lány még a szüleinek sem mondta el, hogy beleesett a srácba, akitől a szülei eltiltották. Most, hogy egyetemre megy, Reidnek egyre nehezebb tovább titkolni a kapcsolatukat, főleg amikor Dori képtelen - vagy nem akarja - kimondani azt a szót, amit mindennél jobban szeretne hallani tőle.

Öt évvel korábban Brooke és Reid között volt valami. A kapcsolatnak már régen vége, szétrobbant a hűtlenségről szóló vádaskodások közepette, de maradt egy közös titkuk, ami minden ismerősüket megdöbbentené, ha kitudódna, és mindkettőjükről megváltoztatná a nyilvánosság előtt élő képet. Márpedig úgy tűnik, elkerülhetetlen, hogy ez bekövetkezzen.

A Here Without You csodálatos lezárása egy zseniális sorozatnak. Webber igazán fantasztikus szerző, és ezt minden egyes kiadott könyvével újra bizonyítja. Nem írhat olyasmit, amit ne akarnék elolvasni." - onceuponabookcase.co.uk -

Hagyd, hogy elbűvöljön!

Szereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

16 éves kortól ajánljuk! 

Adatok
ISBN
9789633736142
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldalszám
328
Kiadás éve
2023