Heidi Swain - Karácsony ünnepén

-28%
Heidi Swain - Karácsony ünnepén
5 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 953 Ft

Sunday Times Bestseller

Régi barátok, új ismeretségek - jövendőbeli szívügyek?
Az ünnepi időszak emlékezetes napjai

A Romantikusregény-írók Szövetségének (RNA) díja - a legnépszerűbb romantikus regény

Fogj egy bögre forró csokit, aztán vesd bele magad ebbe a szívmelengető, romantikus sztoriba - társasági élet, szívügyek, titkok. Nincs ennél jobb olvasmány a kandalló mellett! - PHILLIPPA ASHLEY
Csupa melegség, repeső szív, ünnepi atmoszféra. - SARAH MORGAN

Paige bejelentkezés nélkül toppan be a Wynthorpe-házba, és rá sem ismer a helyre, ahol felnőtt: minden egészen megváltozott. Nem akar sokáig maradni, de aztán beszippantják az események.

Egyik nap, miután bevásárolt és visszavitte a könyvtári könyveket, az autóból figyelmes lesz egy eldugott házikóra. Szóba elegyedik az idősödő, morcos tulajdonossal, Alberttel, és hamar megbizonyosodik róla, a zord külső érző szívet takar. Ugyanez a benyomása a Brodie nevű, szomorkás képű, de kifejezetten jóvágású férfi kapcsán is, akivel úton-útfélen összefut.

Paige, Brodie és Albert egyaránt titkol valamit, de küszöbön a karácsony, a meghitt őszinteség pillanata: hát lehet úgy ünnepelni, ha nem bököd ki, ami a szívedet nyomja?

Ez a regény sziporkázik, mint a csillogó karácsonyi füzérek a feldíszített fán. Minden mondatban benne van az ünnep csodájának zamata - káprázatos atmoszféra... - My Weekly

Adatok
ISBN
9786156606112
Kiadó
Next 21 Kiadó.
Oldalszám
414
Kiadás éve
2023