Hannah Beckerman - A szeretet bűnei

-28%
Hannah Beckerman - A szeretet bűnei
4 799 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 465 Ft

 

"Erős, csodaszép és kifinomult." - Joanna Cannon, Sunday Times bestsellerszerző
"Remekül megírt és hihetetlenül erőteljes." - Adam Kay, Sunday Times bestsellerszerző

Meddig mehetünk el a szeretteink védelmében?

Nell idős édesanyja, Annie, demenciája miatt fokozatosan elveszíti az emlékeit, és nyugtalanító, homályos utalásokat kezd tenni a család múltjáról. Nell a betegség rovására írja anyja furcsa megjegyzéseit, de amikor édesapja a halálos ágyán elejt egy megjegyzést egy régóta rejtegetett titokról, a nőben felerősödik a gyanakvás a családja múltjával kapcsolatban.

Harmincöt évvel korábban Annie életét fenekestül felfordította egy sor trauma; egyik megrázkódtatás érte a másik után, ő pedig ezeket mélyen elrejtette a szívében. A döntéseit, amelyeket azokban a napokban hozott meg, a szeretet vezérelte ugyan, de már akkor is tudta, hogy senki nem értené meg, amit tett, megbocsátásra pedig végképp nem számíthatott.

Ahogyan a két nő több idősíkon játszódó története fokozatosan kibontakozik, Nell végre megtudja a meghökkentő igazságot az anyja és a saját múltjáról is.

Hannah Beckerman, nemzetközi bestsellerszerző olyan regénnyel kápráztat el bennünket, amelyben a kötődés és a titkok játsszák a főszerepet. Megindító és megrázó története az önazonosságról, az emlékezetről és a családhoz tartozásról vet fel komoly kérdéseket.

"Ez egy gyönyörű és szívbe markoló történet a veszteségről, a családról és a gyászról." - Kate Mosse, nemzetközi bestsellerszerző
"Megható, keserédes és lebilincselő." - Alex Michaelides, New York Times bestsellerszerző

Adatok
ISBN
9789635704989
Kiadó
Álomgyár
Oldalszám
393
Kiadás éve
2022