Ha valaha újra találkozunk - Ana Huang

-28%
Ha valaha újra találkozunk - Ana Huang
5 499 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 953 Ft

Egy év elég, hogy idegenekből szeretőkké váljunk...

A 19 éves Farrah Lin életében először szerelmes lesz a Shanghai-ban töltött egy éves cserediáksága alatt. Biztos benne. Az egyetlen probléma? A potenciális álompasija az új barátjának a párja. Nincs rosszabb annál, mintha olyasvalakit szeretsz, aki nem lehet a tiéd... vagy legalábbis úgy gondolja, hogy szereti.
De ha ez igaz, akkor miért fantáziál folyamatosan valaki másról, különösen a pimasz szőke sportolóról, akinek a világon a legnagyobb az egója (meg cuki gödröcskéi vannak)?
Blake Ryan volt a legnagyobb főiskolás amerikai focisztár, míg le nem döbbentette a sport világát, amikor kilépett a harmadik bajnoksága után. Ahelyett, hogy szembenézne a döntése következményeivel, Shangai-ba menekül, és megfogadja, egyszerűen fog élni. Nincs foci. Nincsenek kötöttségek. Nincs románc. De akárhogy is próbálja, nem bír egy bizonyos barna lányt kiverni a fejéből... vagy a szívéből. Ami egyszerű fizikai vonzalomként indul, valami sokkal mélyebbé válik, ahogy Blake-t és Farrah-t magával ragadja Shanghai - és a kapcsolatuk - varázsa. De csak egy évük van, és rajtuk kívül álló erők próbálják elszakítani őket egymástól.
Kiállja a kapcsolatuk ezt a próbát... vagy nem is szánta őket egymásnak a sors?

Adatok
ISBN
9789634997993
Kiadó
Maxim Könyvkiadó Kft.
Oldalszám
304
Kiadás éve
2024